Kisvállalkozói Ügyviteli Program V1.1.0.0

A program elsősorban egyéni / kisvállalkozásoknak kíván segítséget nyújtani, de sokrétű funkciójával a nagyobb vállalkozások, szervezetek is hasznosan alkalmazhatják.
A program segítségével a bejövő és kimenő számla adatok nyilvántartásán felül nyilvántarthatók azok az adatok is, melyeknek önálló nyilvántartását előírja a személyi jövedelemadó törvény az egyéni vállalkozók számára.
Legfőbb funkciók:
- Beérkező számlák adatainak nyilvántartása.
- Kimenő számlák adatainak nyilvántartása.
- Vevőkkel szembeni követelések nyilvántartása.
- Szállítókkal szembeni tartozások nyilvántartása.
- Alvállalkozói teljesítmények nyilvántartása.
- Egyéb követelések, kötelezettségek nyilvántartása.
- Szigorú számadású nyomtatványok nyilvántartása.
- Kis értékű tárgyi eszközök nyilvántartása.
- MNB árfolyamok letöltése és nyilvántartása (2013-2014 adatok megtalálhatók az adatállományban).
- Raktár kezelés.
- Iktatás.
- Határidő napló (névnap adatokkal).
- Címtár, a tevékenységhez kapcsolódó névjegyek, cím adatok nyilvántartására.
- Listák, statisztikák és kimutatások készítése.
A beérkező és a kimenő számla adatokból automatikusan létrehozhatók a vevőkkel szembeni követelés és a szállítókkal szembeni tartozás adatok. Megjelölhető, hogy kér-e a felhasználó az egyes követelések / kötelezettségek lejárata esetén értesítést, amennyiben a kiegyenlítés nem történt meg.
Minden egyes funkció önálló nyilvántartást képez, az adatok kereshetők, intelligensen szűrhetők, listázhatók és a statisztika menüpont alatt részletes és összesítő kimutatások készíthetők diagramokkal szemléltetve.
A program beépítve tartalmazza az adatállományok újraindexelésének és helyreállításának lehetőségét az esetleges logikai, adatkapcsolati hibák esetére.
Az adatállományokról biztonsági mentés készíthető magából a programból, hogy az adatok semmilyen körülmények közt sem veszhessenek el.
A program kezelése egyszerű, nem igényel számítástechnikai ismereteket, minden elemhez az állapot sorban megjelenő információ és segítő címke társul. 

Hálózatos kiadás.

Ár: 23.990,- Ft

Bemutató verzió

Felhasználói kézikönyv

Képernyő képek