Szoftverek

Ezeken az oldalakon találhatók meg az általam készített és forgalmazott nyilvántartó programok, egyéb termékek.

A szoftvereknek minimális hardver igényük van, Windows XP vagy bármely újabb operációs rendszer alatt megbízhatóan működnek.

Az Android rendszerre írt szoftverek mobiltelefonon és táblagépeken is üzemeltethetők.

Itt -> találhat általános információkat a nyilvántartó programokkal kapcsolatban.

Nyilvántartó programok

CikkTár V3.0.0.0 - Sajtóinformáció nyilvántartó program.
A program a sajtóban, szaksajtóban megjelenő, várhatóan a későbbiekben is elolvasásra, visszakeresésre kerülő anyagok, cikkek adatait tárolja könnyen és ésszerűen visszakereshető formátumban. A program használatával megszűnik az egyes lapok hosszas átkutatása valamelyik már korábban olvasott cikk iránt, az könnyen és gyorsan megtalálható a tárolt adatok alapján.
Folytatás...

Könyvgyűjtemény Nyilvántartó - Házi Könyvtár Program V3.0.0.0
A program könyvek, kiadványok adatait tárolja könnyen és ésszerűen visszakereshető formátumban (fotó is eltárolható az adatokhoz). A könyvek esetleges kölcsönzését és selejtezését is nyilvántartja a program, ezek az adatok is kereshetők, szűrhetők és listázhatók.
Folytatás...

E-BookTár V2.0.0.0 - Elektronikuskönyv nyilvántartó program.
A program elektronikus formában megjelent kiadványok, könyvek adatait tárolja könnyen és ésszerűen visszakereshető formátumban. Tárolja az e-könyvek jellemző adatait (fotó is eltárolható az adatokhoz), állományainak (fájlok) adatait, melyek alapján az olvasni kívánt állományok kikereshetők az adatbázisból és meghívhatók külső megjelenítő programokban.
Folytatás...

ZeneTár V2.0.0.0 - Zenei nyilvántartó program.
A program zeneszámok, és a belőlük felépülő albumok adatait tartja nyilván (fotó is eltárolható az albumokhoz). Az albumok esetleges kölcsönzését és selejtezését is nyilvántartja a program, ezek az adatok is kereshetők, szűrhetők és listázhatók. Az adatok jól és egyszerűen kereshetők, szűrhetők, listázhatók és nyomtathatók, megváltoztatható a megjelenítéseknél a rendezettségük.
Folytatás...

VideoTár V2.0.0.0 - Film nyilvántartó program.
A program elsősorban a kereskedelemben beszerzett, beszerezhető filmek (DVD, video, stb.), de saját készítésű felvételek adatait is tárolja könnyen és ésszerűen visszakereshető formátumban (fotó is eltárolható az adatokhoz). A filmek esetleges kölcsönzését és selejtezését is nyilvántartja a program, ezek az adatok is kereshetők, szűrhetők és listázhatók.
Folytatás...

Villamos Forgógép - Villanymotor - Nyilvántartó Program V2.0.0.0
A program azon vállalkozásoknak kíván segítséget nyújtani, melyek termelő tevékenységükhöz villamos forgógépeket (villanymotorokat) üzemeltetnek, azokat vizsgálják, karbantartják, javítják. Jól használhatják a programot kifejezetten csak a karbantartásra, javításra szakosodott cégek is (pl. tekercselő műhelyek).
Folytatás...

Horgász Napló - Intelligens Fogási Napló Program V2.0.0.0
A program a horgászatok, a fogás eredmények, a fogott és fogható halak, a halak élőhelyeinek, a horgászhelyek, az alkalmazott és alkalmazható horgászmódszerek, felszerelések, etetőanyagok, és csalik adatait tartja nyilván. Az adatok jól és egyszerűen kereshetők, szűrhetők, listázhatók és nyomtathatók.
Folytatás...

Étel Recept Nyilvántartó Program V2.0.0.0
A program segítségével a mindennapokban használt ételreceptjeink tárolhatók el visszakereshető, szűrhető és nyomtatható formában. Az adattárolás jól felépített, esztétikus és logikus formában történik. Megadhatók az ételek általános adatai, hozzávalóik adatai és az elkészítésük leírása. Minden egyes hozzávalóhoz szöveges megjegyzés fűzhető.
Folytatás...

Általános Szerviz Nyilvántartó Program V1.0.0.0
A program a szerviz tevékenység minden adatának nyilvántartására szolgál. Jól használhatják, pl. elektronikai készülékek, háztartási gépek, egyéb berendezések gépek szervizei. Jármű, kerékpár és egyéb szervizek is jól tudják használni a programot nyilvántartási tevékenységükhöz.
Folytatás...

TitokTár - Fájl és Szöveg Titkosító Program V1.0.0.0
A program legfőbb funkciója a fájl- és szövegtitkosítás, ezen kívül lehetőséget biztosít fájlok három féle törlésére, Internetes linkek és jelszavak tárolására.
Folytatás...

Általános Információ Nyilvántartó Program V1.0.0.0
A program szöveges infromációk tárolására készült.  Az adatokat címmel ellátva, típus, kategória, keresőszavk, hivatkozás megadásával lehet tárolni....
Folytatás...

Ügyviteli programok

Iktató - Archiváló - Dokumentum kezelő V2.0.0.0 - program.
A program egyszerűen kezelhető, hatékony és megbízható segítségül kíván szolgálni a titkársági feladatok, dokumentumkezelési, ügykezelési és irattározási feladatok ellátásához. Nagy tudásával, sokrétű funkcionalitásával rendkívül hasznos eszköze lehet minden ilyen irányú tevékenységet végző munkatársnak.
Folytatás...

Iktató - Titkársági - android program telefonra, tabletre.
Iktató program telefonokra, tabletekre, mellyel irodák, kisebb vállalkozások iktatási - titkársági feladatai elvégezhetők...
Folytatás...

Raktár Kezelő V2.1.0.0 - program.    
A program egyszerűen kezelhető, hatékony és megbízható segítségül kíván szolgálni a raktározási tevékenységek ügyvitelének ellátásához. Tíz raktár nyilvántartásának vezetésére lett tervezve, bevételezések, kivételezések, raktárak közötti készlet átvezetések és e tételek sztornózása a legfőbb funkciója. A munkát törzsadattárak segítik, ezek nagy része egyben önálló nyilvántartást is képez (gyártó, szállító, termék, stb.).
Folytatás...

Hardver és Szoftver Gazdálkodási Nyilvántartó V2.0.0.0 - program.
A program azon vállalkozásoknak, szervezeteknek ill. informatikusoknak, rendszergazdáknak kíván segítséget nyújtani, melyek több számítástechnikai eszközt és szoftvert üzemeltetnek, azokat javítják és karbantartják. Használatával részletesen és mindenre kiterjedően nyilvántarthatók a hardver eszközök (minden olyan számítástechnikai eszköz, mely önálló egységet képez, mint pl. számítógép, nyomtató, monitor, stb.), a meglévő és beépített hardver elemek (azok az elemek, melyek a hardver eszközöket felépítik, azokba beépíthetőek vagy hozzájuk társíthatók pl. HDD, RAM, stb.), a szoftverek melyek használatban vannak, valamint az eszközök javítási és karbantartási információi.
Folytatás...

Kisvállalkozói Ügyviteli Program V1.1.0.0    
A program elsősorban egyéni / kisvállalkozásoknak kíván segítséget nyújtani, de sokrétű funkciójával a nagyobb vállalkozások, szervezetek is hasznosan alkalmazhatják. A program segítségével a bejövő és kimenő számla adatok nyilvántartásán felül nyilvántarthatók azok az adatok is, melyeknek önálló nyilvántartását előírja a személyi jövedelemadó törvény az egyéni vállalkozók számára.
Folytatás...

Termék és Szolgáltatás Árkalkulátor Program V1.0.0.0
A program termékeket előállító, azokat értékesítő, valamint szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások számára nyújt segítséget a felmerült költségek nyilvántartásával, az önköltség és egyéb járulékos költségek meghatározásával és a jövedelem mértékének figyelembevételével történő eladási ár kalkulálásával.
Folytatás...

Project Költség Nyilvántartó - V1.0.0.0
A program projektek (jellemzően elvégzett munkák) költségeinek nyilvántartására szolgál...
Folytatás...

Szótár és nyelvi programok

Angol szótár V2.0.0.0 - Szótár program.
A program Angol – Magyar szókapcsolatokat tart nyilván (szótár), minden egyes szókapcsolathoz szöveges leírás társítható (pl. jelentés, értelmezés, kiejtés, stb.). Jelenleg közel 300.000 szókapcsolat van az adatbázisban. Az adatok karbantarthatók, lehetséges új adatsor felvétele, meglévő módosítása és törlése.
Folytatás...

Német szótár V2.0.0.0 - Szótár program.
A program Német – Magyar szókapcsolatokat tart nyilván (szótár), minden egyes szókapcsolathoz szöveges leírás társítható (pl. jelentés, értelmezés, kiejtés, stb.). Jelenleg közel 18.000 szókapcsolat van az adatbázisban. Az adatok karbantarthatók, lehetséges új adatsor felvétele, meglévő módosítása és törlése.
Folytatás...

Bibliográfiai lexikon V1.0.0.0 - Információs program.
Könyvismereti, könyvművészeti, könyvtörténeti valamint írásművek rendszerezésével kapcsolatos szakkifejezések szótára.
Folytatás...

Írók, költők, filozófusok V1.0.0.0 - Információs program.
A program ismert magyar és külföldi irodalmárok, gondolkodó emberek adatait tartalmazza.
Folytatás...

Könyv A - Z - Könyv- és könyvkereskedelmi Kislexikon V1.0.0.0 - Információs program.
Könyvekkel, könyvkereskedéssel kapcsolatos fogalmak lexikona... 
Folytatás...

József Attila összes költeményei V1.0.0.0 - Információs program.
A költő összes alkotása kereshető formában... 
Folytatás...

Francois Villon  összes költeményei V1.0.0.0 - Információs program.
A költő összes alkotása kereshető formában... 
Folytatás...

Zrínyi Miklós összes költeményei V1.0.0.0 - Információs program.
A költő összes alkotása kereshető formában... 
Folytatás...

Karinthy Frigyes összes költeményei V1.0.0.0 - Információs program.
A költő összes alkotása kereshető formában... 
Folytatás...

Tinódi Sebestyén összes költeményei V1.0.0.0 - Információs program.
A költő összes alkotása kereshető formában... 
Folytatás...

Batsányi János összes költeményei V1.0.0.0 - Információs program.
A költő összes alkotása kereshető formában... 
Folytatás...

Petőfi Sándor összes költeményei V1.0.0.0 - Információs program.
A költő összes alkotása kereshető formában... 
Folytatás...

Arany János összes költeményei V1.0.0.0 - Információs program.
A költő összes alkotása kereshető formában... 
Folytatás...

Ady Endre összes költeményei V1.0.0.0 - Információs program.
A költő összes alkotása kereshető formában... 
Folytatás...

Vörösmarty Mihály összes költeményei V1.0.0.0 - Információs program.
A költő összes alkotása kereshető formában... 
Folytatás...

Informatikai Értelmező Szótár V1.0.0.0 - Információs program.
Informatikai kifejezések, mozaikszavak... 
Folytatás...

Android programok

Horgász - Élővilág - Ismeretterjesztő program.
Ismeretterjesztő program, segítségével megismerhetők azok az élőlények, melyekkel horgászataink alkalmával találkozhatunk a vízben, vízparton és a levegőben....
Folytatás...

Gépjármű Információs Program - Nyilvántartó program.
Járműveinkkel kapcsolatos információk nyilvántartása, elemzése.
Folytatás...

Szűcs Zoltán - Fotógalériája - Művészet és design kategórában program.
Csendélet, tárgy, táj, növény, állat, szobor, városkép és egyéb kategóriába sorolt fotós alkotások, melyek nagy része az alábbi mottó jegyében készült: "Vannak emberek, akik a szabad idejük egy részében alkotó tevékenységet végeznek ...
Folytatás...

Humor Parádé - Vicc gyűjtemény  program.
A program viccek gyűjteményeként szolgál. 3200 vicc, huszonkilenc típusba csoportosítva található meg benne. Megjeleníthető az összes vicc, ill. az adott típusok...
Folytatás...

Bibliográfiai lexikon - Információs  program.
Könyvismereti, könyvművészeti, könyvtörténeti valamint írásművek rendszerezésével kapcsolatos szakkifejezések szótára. ...
Folytatás...

Opera lexikon - Információs  program.
A lexikon tartalmazza az operaénekesek adatait, a művek adatait...
Folytatás...

Aforizma gyűjtemény - Információs  program.
Idézetek, bölcsességek, közmondások sokasága.... 
Folytatás...

A magyar vadász kézikönyve - Információs  program.
2400 címszó, vadász kifejezés, részletes leírással. 
Folytatás...

Név - Névnap - Jelentés - Információs  program.
Leggyakoribb magyar keresztnevek leírása, névnap adatokkal, eredettel.
Folytatás...

Írók, költők, filozófusok V1.0.0.0 - Információs program.
A program ismert magyar és külföldi irodalmárok, gondolkodó emberek adatait tartalmazza 
Folytatás...

Gyógynövény katalógus - Herbárium - V1.0.0.0 - Információs program.
Közel 250 gyógynövény részletes leírása, hatóanyag tartalom leírás, felhasználási információk...
Folytatás...

Dísznövény katalógus - V1.0.0.0 - Információs program.
A 100 leggyakoribb kerti- és szobai dísznövények adatai részletes leírással....
Folytatás...

Történelmi naptár - V1.0.0.0 - Információs program.
Történelmi, politikai, tudományos, gazdasági, kultúrális, sport, zenei és egyéb események naptára...
Folytatás...

Project Költség Nyilvántartó - V1.0.0.0 - Nyilvántartó program.
A program projektek (jellemzően elvégzett munkák) költségeinek nyilvántartására szolgál...
Folytatás...

A magyar vegyészet arcképcsarnoka -  windows és android program
A magyar kémiatudomány és vegyipar jeles képviselőinek rövid életrajza, munkássága.
Folytatás...

Nyomdászati lexikon - android és windows program
Folytatás..

Fájl kiterjesztések - android és windows program
Több mint 3000 fájl típus leírása.
Folytatás...

Magyar Írók Álnevei - android és windows program
Több mint 1500 író adatai.
Folytatás...

Vércukor Napló - android program
Vércukor szintek nyilvántartása.
Folytatás...

Vérnyomás Napló - android program
Vérnyomás értékek nyilvántartása.
Folytatás...

Kalória Táblázat és Bevutel Napló - android program
1000 étel energiatartalom adatai, napi bevitel nyilvántartás, BMI kalkulátor.
Folytatás...

Testsúly Napló - android program
Mért testsúly értékek tarthatók nyilván az alkalmazással....
Folytatás...

Cigány - Magyar Szójegyzék - android program
Cigány - Magyar Szójegyzék, szótár közel 2000 címszóval kereshető formában.
Folytatás...

Nevető Kislexikon - android program
Kifejezések sajátos, igen humoros értelmezéssel.
Folytatás...

Ország Adatok - android program
A világ 200 országának részletes adatai kereshető formában.
Folytatás...

Karate Szótár - android program
A küzdősport kifejezései és leírásaik.
Folytatás...

Bor Szótár - android program
Borral és borászattal kapcsolatos kifejezések és leírásaik.
Folytatás...

Vallási Kislexikon - android program
Vallásokkal kapcsolatos kifejezések és leírásaik.
Folytatás...

EU - Kisszótár - android program
EU-val kapcsolatos kifejezések és leírásaik.
Folytatás...

Gasztronómiai Szótár - android program
Ételekkel és főzéssel kapcsolatos kifejezések és leírásaik.
Folytatás...

Jelszó Kezelő - android program
Jelszavak és a hozzájuk kapcsolódó adatok tárolása....
Folytatás...

Mérő Állás Nyilvántartó - android program
Mérő órák adatai és a leolvasott értékek nyilvántartása....
Folytatás...

Logisztikai Kisszótár - android program
Logisztikai kifejezések és leírásaik....
Folytatás...

Villamossági - elektronikai - Számítások  -  android program
Villamossággal, elektronikával kapcsolatos számítások, méretezések....
Folytatás...

Gyógyszer Nyilvántartó - android program
Alkalmazott gyógyszerek adatai, ezek beszerzési forrásai, a beszerzések adatai és a felhasználások adatai tarthatók nyilván...
Folytatás...

Kapcsolási Rajz Nyilvántartó - android program
Elektronikai és villamossági kapcsolások nyilvántartása...
Folytatás...

Magyar Uralkodók - android program
A Magyarság királyait tartalmazza uralkodóházanként beosztva...
Folytatás...

CNC és Műszaki Angol - Magyar - Német Szótár - android program
Több, mint 3000 CNC megmunkálással kapcsolatos és műszaki kifejezés...
Folytatás...

Eb Lexikon - android program
Több, mint 250 ismert kutyafaj részletes leírása fotókkal illusztrálva...
Folytatás...

Lúdas Matyi - Hangoskönyv - android program
Fazekas Mihály alkotása android alkalmazásként...
Folytatás...

100 Új humoreszk - Hangoskönyv - android program
Karinthy Frigyes alkotása android alkalmazásként...
Folytatás...

Esztergomi Érsekek - android program
Esztergomi Érsekek adatai....
Folytatás...

Római Katolikus Egyház Vezetői - Pápák - android program
Tartalmazza a Római Katolikus egyházi vezetők (pápák) adatait....
Folytatás...

Holdfázis Információk - android program
Dátum alapján megjeleníti az aktuális holdfázist ....
Folytatás...

Francois Villon balladái - Hangoskönyv - android program
Az alkalmazás tartalmazza a szükséges hang állományokat és beépítve lejátszó funkciót....
Folytatás...

Eszperantó Szójegyzék - android program
Eszperantó - Magyar Szójegyzék több, mint 6000 szókapcsolattal....
Folytatás...

Magyar Zenészek - android program
Több, mint kétszáz magyar zenész és több, mint száz zenekar részletes leírása....
Folytatás...

Kémai Fogalomtár - android program
Kémiai fogalmak magyar és angol nyelven részletes leírásaikkal....
Folytatás...

Magyar Szőlőfajták - android program
Magyarországon is termeszthető szőlőfajták részletes leírása...
Folytatás...

999 - Elolvasandó Könyv - android program
999 Alapműveltséghez tartozó könyv...
Folytatás...

999 - Megnézendő Film - android program
999 Alapműveltséghez tartozó film...
Folytatás...

999 - Meghallgatandó Album - android program
999 Alapműveltséghez tartozó zenei album...
Folytatás...

A magyar helyesírás szabályai - android program
Magyar helyesírási szabályok 300 pontba foglalva...
Folytatás...

Szakácskönyv - 1698 - android program
Közel háromszáz 17. századi étel leírása részben korabeli szóhasználat érdekességével...
Folytatás...

Felszolgálás Kisszótára - android program
Több, mint 400 felszolgálással kapcsolatos kifejezés, szakmai szleng, és italok leírásának adatai...
Folytatás...

Grimm Testvérek Meséi - android program
46 ismert mese a Grimm testvérektől...
Folytatás...

Hadműveletek 20. - 21. század - android program
Több, mint háromszáz 20. és 21. századi hadműveletek leírásai...
Folytatás...

Digitális Világ Szavai - android program
Számítógépes felhasználók által alkotott szavak és jelentéseik leírása (hangulatjelek, rövidítések, tömörítések....)
Folytatás...

Fűszernövény katalógus - android program
110 ismert és kevésbé ismert fűszernövény részletes leírása...
Folytatás...

Lepke katalógus - android program
Kétszáz legismertebb, zömében Európában és Magyarországon is előforduló pillangó fajok ...
Folytatás...

Magyarország Védett Állatai és Növényei - android program
Magyarország védett állatfajainak és növényeinek listája részletes leírásaikkal....
Folytatás...

Hangszer Katalógus - android program
A jelen és a múlt, létező és már nem létező hangszereinek a részletes leírása....
Folytatás...

Szumó Szótár - android program
A szumóban használatos szavak és kifejezések leírásai...
Folytatás...

Föld Legnagyobb Tavai - android program
A föld 150 legnagyobb tavának részletes leírása...
Folytatás...

Magyarország Várai - android program
250 magyarországi vár, várrom, várkastély részletes leírása...
Folytatás...

Betiltott Filmek - android program
A világban betiltott filmek listája és részletes adatai...
Folytatás...

Magyarországi Kastélyok- android program
Magyarországi ismertebb kastélyok részletes leírása egy - egy fotóval...
Folytatás...

Világnap - android program
Világnapok listája és leírásaik...
Folytatás...

Véletlen Generátor - android program
Az alkalmazás véletlen jegyekkel előállított számokat generál...
Folytatás...

Irodalmi Kérdések - Feleletek - android program
Magyar Irodalmat és történetét közel 2000 kérdés és rájuk adott feleletek alapján bemutató alkalmazás...
Folytatás...

 

Jegyzék programok

Belföldi Termékosztályozás V2.0.0.0 - KSH jegyzék program.
A program a KSH kiadványa alapján készült. Tartalmazza a termékek és szolgáltatások kódjait, azok megnevezéseit, valamint a hozzájuk tartozó mértékegységeket. Az adatok karbantarthatók, lehetséges új adatsor felvétele, meglévő módosítása és törlése.
Folytatás...

Építményjegyzék 2000 V2.0.0.0 - KSH jegyzék program.
A program a KSH által meghatározott építmény kódokat a hozzájuk tartozó megnevezéseket, valamint az azokhoz tartozó leírásokat tartja nyilván. Az adatok karbantarthatók, lehetséges új adatsor felvétele, meglévő módosítása és törlése.
Folytatás...

FEOR 08 - Kódjegyzék V3.0.0.0 - KSH jegyzék program.
A program FEOR 08 kódokat és a hozzájuk tartozó munkakörök megnevezéseit, leírásait tartalmazza.  Az adatok jól és egyszerűen kereshetők, szűrhetők. Lehetőség van az egyes munkaköri adatok nyomtatására. A program kezelése egyszerű, nem igényel számítástechnikai szakképzettséget.
Folytatás...

Gazdálkodási Forma Osztályozás V2.0.0.0 - KSH jegyzék program.
A program a Gazdálkodási Forma kódokat, a hozzájuk tartozó megnevezéseket, jogszabályi hivatkozásaikat valamint a gazdálkodási formák leírásait tartja nyilván. Az adatok karbantarthatók, lehetséges új adatsor felvétele, meglévő módosítása és törlése.
Folytatás...

Irányítószám kereső V2.0.0.0 - Postai jegyzék program.
A program irányítószámok, hozzájuk tartozó települések és a települések telefonkörzet adatait tartja nyilván. Az adatok karbantarthatók, lehetséges új adatsor felvétele, meglévő módosítása és törlése.
Folytatás...

Szakmakódok jegyzéke V2.0.0.0 - KSH jegyzék program.
A program a következő adatokat tartja nyilván: - Szakmakód ’03 kódokat, a hozzájuk tartozó megnevezéseket. - Szakmakód ’08 kódokat, a hozzájuk tartozó megnevezéseket. - Szakmakód ’03 és Szakmakód ’08 kódok közötti fordítókulcs információkat.
Folytatás...

Szolgáltatások jegyzéke V2.0.0.0 - KSH jegyzék program.
A program a KSH azonos nevű kiadványa alapján készült. Tartalmazza szolgáltatások kódjait, azok megnevezéseit, valamint a hozzájuk tartozó leírásokat. Az adatok karbantarthatók, lehetséges új adatsor felvétele, meglévő módosítása és törlése.
Folytatás...

TEÁOR kód kereső - nyilvántartó V2.0.0.0 - KSH jegyzék program.
A program a következő adatokat tartja nyilván: - TEÁOR ’03 kódokat, a hozzájuk tartozó megnevezéseket, valamint azok angol nyelvű megfelelőit és a hozzájuk tartozó leírásokat. - TEÁOR ’08 kódokat a hozzájuk tartozó megnevezéseket, valamint azok leírásait. - TEÁOR ’03 és TEÁOR ’08 kódok közötti fordítókulcs információkat.
Folytatás...

TelepülésTár V2.0.0.0 - KSH és Postai jegyzék program.
A program a magyarországi települések adatait (irányító szám, név, telefon körzet, igazgatási rang, régió, megye, kistérség, terület, lakó népesség, lakások száma, lakósság megoszlása vallás és nemzetiségi kötődés szerint, kisebbségi önkormányzatok száma) tartja nyilván. A nyilvántartás forrása a KSH kiadványa: „A Magyar Köztársaság helységnévtára 2003”, valamint a Postai Irányítószámok Jegyzéke.
Folytatás...

Elektronikus kiadványok

Naptár 2012 - A4-es álló formátumú 12 lapos naptár.
A4-es álló formátumú 12 lapos esztétikus megjelenésű naptár. Tartalmazza a hónapok megnevezését, azok kalendáriumi megnevezését, a napokhoz tartozó névnap adatokat valamint a hónapra vonatkozó hold állásokat. Fotókkal tarkított MS Word dokumentum.
Folytatás...

Naptár 2012 - A4-es fekvő formátumú 12 lapos naptár.
A4-es fekvő formátumú 12 lapos esztétikus megjelenésű naptár. Tartalmazza a hónapok megnevezését, azok kalendáriumi megnevezését, a napokhoz tartozó névnap adatokat, a hónap jeles napjait valamint a hónapra vonatkozó hold állásokat. Festményekkel tarkított MS Word dokumentum.
Folytatás...

Naptár 2012 - A4-es álló formátumú 1 lapos naptár.
A4-es álló formátumú 1 lapos esztétikus megjelenésű naptárak (3 db). Grafikával és festményekkel tarkított Acrobat PDF dokumentum. Folytatás...

Társadalombiztosítási Számfejtési Naptár - 2012 - A4-es fekvő formátumú 2 lapos naptár.
A4-es fekvő formátumú 2 lapos esztétikus megjelenésű naptár TB ügyintézők és bérszámfejtők részére.
Folytatás...

Egyebek

English Word Exercise V1.0 - Angol szótárként és tesztként használható EXCEL kisalkalmazás.
Angol szavak és kifejezések vehetők fel a jelentésükkel és a kiejtésükkel együtt. Az adatok rendezhetők és kereshetők. A tárolt szavakból és kifejezésekből végrehajtható tesztek készíthetők mindhárom adattípus szerint. Megadható a tesztként használni kívánt szavak, kifejezések, jelentések száma. Segítség kérhető a megoldani nem tudott feladatokhoz, majd az eredmény kalkuláció jeleníthető meg. Jelentés kérhető az adatokról, az adatállományról és a tesztek eredményéről.
Folytatás...

Humor Parádé V2.0.0.0 - Vicc gyűjtemény program - Freeware.
A program viccek gyűjteményeként szolgál. 3200 vicc található az adatbázisban huszonkilenc típusba csoportosítva. Az adatok karbantarthatók, lehetséges új adatsor felvétele, meglévő módosítása és törlése. Az adatok megjelenítése történhet a típus szerinti sorrendbe rendezettség útján, valamint lehetőség van véletlenszerűen kiválasztott vicc adatok megjelenítésére is. A megjelenített adatok rugalmasan szűrhetők típus szerint, a kívánt reláció és típus megadásával.
Folytatás...