Villamos Forgógép - Villanymotor - Nyilvántartó Program V2.0.0.0

A program azon vállalkozásoknak kíván segítséget nyújtani, melyek termelő tevékenységükhöz villamos forgógépeket - villanymotorokat - üzemeltetnek, azokat vizsgálják, karbantartják, javítják. Jól használhatják a programot kifejezetten csak a karbantartásra, javításra szakosodott cégek is (pl. tekercselő műhelyek). A program úgy lett elkészítve, hogy a villanymotorokkal kapcsolatos minden információt egy helyen átfogóan tartsa nyilván. A program által nyilvántartásra kerülnek a motorok adatai (a lehető legrészletesebben), a villamos csatlakoztatásuk, szabályzásuk, védelmük adatai is. A villanymotor adatokon belül a tekercselési adataik is nyilvántarthatók (amennyiben ismertek). Tárolhatók a tervezett és nem tervezett bevizsgálások, karbantartások adatai is, a bevizsgálások és karbantartások időpontjai tervezhetők automatikusan és egyedileg. A motorok selejtezési információi is tárolhatók, a selejtezés történhet automatikusan és egyedileg is. Tárolásra kerülhetnek a beszerzésekhez, karbantartáshoz kapcsolódó számlák adatai is, ezek tételeihez kapcsolhatók a villanymotor adatok, így könnyen visszakereshetők a beszerzés költségei. Az adatok jól és egyszerűen kereshetők, szűrhetők, listázhatók és nyomtathatók, megváltoztatható a megjelenítéseknél a rendezettségük. A könnyű és gyors adatrögzítést törzsadat állományok segítik, melyek egyben önálló nyilvántartást is képeznek (pl. gyártó, szállító). Lehetőség van a tárolt motor adatokról, a bevizsgálások és karbantartások valamint a számlák adatairól különböző statisztikák készítésére (pl. megoszlás). Önálló nyilvántartásként Címtár adatbázis van beépítve a programba, ezzel nyilvántarthatók a villanymotor adatokhoz kapcsolódó különböző címadatok (pl. gyártók, kereskedők, alkatrész kereskedők, stb.). A tárolt adatok exportálhatók szöveges (TXT) vagy táblázatkezelő (CSV) állományokba, ezzel lehetővé téve a legfontosabb adatok más, külső alkalmazásokban történő további felhasználását. Az adatállományokról nagyon egyszerűen biztonsági mentés készíthető (egy ZIP tömörítvény állományba), melyet akár jelszóval is lehet védeni. A mentett adatok szintén nagyon egyszerűen visszaállíthatók. Az elvégzett mentési műveletekről szöveges állományba napló készül, ez megjeleníthető.
A program kezelése egyszerű, nem igényel számítástechnikai szakképzettséget. Minden elemhez segítő címke van társítva és az állapotsorban is az elemre vonatkozó információk jelennek meg.
A menüsor alatt ikonos gombok formájában elérhetők a leggyakrabban használt eljárások, így azok egy egérkattintással meghívhatók.  

Hálózatos kiadás is elérhető.

A szoftver részletes leírása megjelent az alábbi magazinban:

Ár: 79.390,- Ft Bemutató verzió Felhasználói kézikönyv

Referenciák:
- Dunafin Kft

Képernyő képek