Általános Információ Nyilvántartó Program V1.0.0.0

A program szöveges információk tárolására készült.  Az adatokat címmel ellátva, típus, kategória, keresőszavk, hivatkozás megadásával lehet tárolni. Tárolja a program a felvevő személyt ls a felvétel dátumát. Minden adathoz tárolható egy fotó és egy fájl is. A fotó betölthető fájlból vagy vágólapról.
Az adatok kereshetők (szabad szavas keresés), a keresendő kifejezés ha bármelyik adatmezőben megtalálható, akkor a rekord kiválasztásra kerül.
Áttekintésnél amennyiben a hivatkozás meg van adva és webes címet tartalmaz, akkor rá kattintva behívásra kerül az alapértelmezett Internet programba. Amennyiben nem webes hivatkozás, úgy kattintásra keresés kezdeményeződik, azok az adatrekordok kerülnek megjelenítésre, melyekben a hivatkozott kifejezés megtalálható.
Az adatok nyomtathatók és listázhatók. Egyszerű statisztikai információk is nyerhetők a tárolt adatokról.

Hálózatos kiadás.

MySQL adatbázissal használható hálózatos kiadás is elérhető.
Ezt a verziót a nagyobb szervezeti egységek, több telephellyel működő szervezetek használhatják igen hatékonyan, amennyiben egy közös adatbázisba kívánnak dolgozni pl. több telephelyről, egyszerre nagyobb számban (pl. céges tudástár, stb...).

A MySQL változathoz készült egy android rendszeren futó applikáció, mellyel a adatokat lehet rögzíteni és lekérdezni akár mobil telefonról vagy tabletről is.

Regisztrációs kód ára: 2.999,- Ft

Letölthetés Windows rendszerre:

Regisztrációs kód ára: 2.999,- Ft

Letölthetés Android rendszerre:

Regisztrációs kód ára (MySQL): 9.999,- Ft

MySQL verzió Letöltés Windows rendszerre:

Ár: Ingyenes.

MySQL verzió Letöltés Android rendszerre:
(Windowsos változat szükséges hozzá)

Képernyő képek