Termékek

Szoftverek

Ezeken az oldalakon találhatók meg az általam készített és forgalmazott nyilvántartó programok, egyéb termékek.

A szoftvereknek minimális hardver igényük van, Windows XP vagy bármely újabb operációs rendszer alatt megbízhatóan működnek.

Az Android rendszerre írt szoftverek mobiltelefonon és táblagépeken is üzemeltethetők.

Itt -> találhat általános információkat a nyilvántartó programokkal kapcsolatban.


Nyilvántartó programok
 

CikkTár V3.0.0.0 - Sajtóinformáció nyilvántartó program.
A program a sajtóban, szaksajtóban megjelenő, várhatóan a későbbiekben is elolvasásra, visszakeresésre kerülő anyagok, cikkek adatait tárolja könnyen és ésszerűen visszakereshető formátumban. A program használatával megszűnik az egyes lapok hosszas átkutatása valamelyik már korábban olvasott cikk iránt, az könnyen és gyorsan megtalálható a tárolt adatok alapján.
Folytatás...

Könyvgyűjtemény Nyilvántartó - Házi Könyvtár Program V3.0.0.0
A program könyvek, kiadványok adatait tárolja könnyen és ésszerűen visszakereshető formátumban (fotó is eltárolható az adatokhoz). A könyvek esetleges kölcsönzését és selejtezését is nyilvántartja a program, ezek az adatok is kereshetők, szűrhetők és listázhatók.
Folytatás...

E-BookTár V2.0.0.0 - Elektronikuskönyv nyilvántartó program.
A program elektronikus formában megjelent kiadványok, könyvek adatait tárolja könnyen és ésszerűen visszakereshető formátumban. Tárolja az e-könyvek jellemző adatait (fotó is eltárolható az adatokhoz), állományainak (fájlok) adatait, melyek alapján az olvasni kívánt állományok kikereshetők az adatbázisból és meghívhatók külső megjelenítő programokban.
Folytatás...

ZeneTár V2.0.0.0 - Zenei nyilvántartó program.
A program zeneszámok, és a belőlük felépülő albumok adatait tartja nyilván (fotó is eltárolható az albumokhoz). Az albumok esetleges kölcsönzését és selejtezését is nyilvántartja a program, ezek az adatok is kereshetők, szűrhetők és listázhatók. Az adatok jól és egyszerűen kereshetők, szűrhetők, listázhatók és nyomtathatók, megváltoztatható a megjelenítéseknél a rendezettségük.
Folytatás...

VideoTár V2.0.0.0 - Film nyilvántartó program.
A program elsősorban a kereskedelemben beszerzett, beszerezhető filmek (DVD, video, stb.), de saját készítésű felvételek adatait is tárolja könnyen és ésszerűen visszakereshető formátumban (fotó is eltárolható az adatokhoz). A filmek esetleges kölcsönzését és selejtezését is nyilvántartja a program, ezek az adatok is kereshetők, szűrhetők és listázhatók.
Folytatás...

Villamos Forgógép - Villanymotor - Nyilvántartó Program V2.0.0.0
A program azon vállalkozásoknak kíván segítséget nyújtani, melyek termelő tevékenységükhöz villamos forgógépeket (villanymotorokat) üzemeltetnek, azokat vizsgálják, karbantartják, javítják. Jól használhatják a programot kifejezetten csak a karbantartásra, javításra szakosodott cégek is (pl. tekercselő műhelyek).
Folytatás...

Horgász Napló - Intelligens Fogási Napló Program V2.0.0.0
A program a horgászatok, a fogás eredmények, a fogott és fogható halak, a halak élőhelyeinek, a horgászhelyek, az alkalmazott és alkalmazható horgászmódszerek, felszerelések, etetőanyagok, és csalik adatait tartja nyilván. Az adatok jól és egyszerűen kereshetők, szűrhetők, listázhatók és nyomtathatók.
Folytatás...

Étel Recept Nyilvántartó Program V2.0.0.0
A program segítségével a mindennapokban használt ételreceptjeink tárolhatók el visszakereshető, szűrhető és nyomtatható formában. Az adattárolás jól felépített, esztétikus és logikus formában történik. Megadhatók az ételek általános adatai, hozzávalóik adatai és az elkészítésük leírása. Minden egyes hozzávalóhoz szöveges megjegyzés fűzhető.
Folytatás...

Általános Szerviz Nyilvántartó Program V1.0.0.0
A program a szerviz tevékenység minden adatának nyilvántartására szolgál. Jól használhatják, pl. elektronikai készülékek, háztartási gépek, egyéb berendezések gépek szervizei. Jármű, kerékpár és egyéb szervizek is jól tudják használni a programot nyilvántartási tevékenységükhöz.
Folytatás...

TitokTár - Fájl és Szöveg Titkosító Program V1.0.0.0
A program legfőbb funkciója a fájl- és szövegtitkosítás, ezen kívül lehetőséget biztosít fájlok három féle törlésére, Internetes linkek és jelszavak tárolására.
Folytatás...

Általános Információ Nyilvántartó Program V1.0.0.0
A program szöveges infromációk tárolására készült.  Az adatokat címmel ellátva, típus, kategória, keresőszavk, hivatkozás megadásával lehet tárolni....
Folytatás...


Ügyviteli programok
 

Iktató - Archiváló - Dokumentum kezelő V2.0.0.0 - program.
A program egyszerűen kezelhető, hatékony és megbízható segítségül kíván szolgálni a titkársági feladatok, dokumentumkezelési, ügykezelési és irattározási feladatok ellátásához. Nagy tudásával, sokrétű funkcionalitásával rendkívül hasznos eszköze lehet minden ilyen irányú tevékenységet végző munkatársnak.
Folytatás...

Iktató - Titkársági - android program telefonra, tabletre.
Iktató program telefonokra, tabletekre, mellyel irodák, kisebb vállalkozások iktatási - titkársági feladatai elvégezhetők...
Folytatás...

Raktár Kezelő V2.1.0.0 - program.    
A program egyszerűen kezelhető, hatékony és megbízható segítségül kíván szolgálni a raktározási tevékenységek ügyvitelének ellátásához. Tíz raktár nyilvántartásának vezetésére lett tervezve, bevételezések, kivételezések, raktárak közötti készlet átvezetések és e tételek sztornózása a legfőbb funkciója. A munkát törzsadattárak segítik, ezek nagy része egyben önálló nyilvántartást is képez (gyártó, szállító, termék, stb.).
Folytatás...

Hardver és Szoftver Gazdálkodási Nyilvántartó V2.0.0.0 - program.
A program azon vállalkozásoknak, szervezeteknek ill. informatikusoknak, rendszergazdáknak kíván segítséget nyújtani, melyek több számítástechnikai eszközt és szoftvert üzemeltetnek, azokat javítják és karbantartják. Használatával részletesen és mindenre kiterjedően nyilvántarthatók a hardver eszközök (minden olyan számítástechnikai eszköz, mely önálló egységet képez, mint pl. számítógép, nyomtató, monitor, stb.), a meglévő és beépített hardver elemek (azok az elemek, melyek a hardver eszközöket felépítik, azokba beépíthetőek vagy hozzájuk társíthatók pl. HDD, RAM, stb.), a szoftverek melyek használatban vannak, valamint az eszközök javítási és karbantartási információi.
Folytatás...

Kisvállalkozói Ügyviteli Program V1.1.0.0    
A program elsősorban egyéni / kisvállalkozásoknak kíván segítséget nyújtani, de sokrétű funkciójával a nagyobb vállalkozások, szervezetek is hasznosan alkalmazhatják. A program segítségével a bejövő és kimenő számla adatok nyilvántartásán felül nyilvántarthatók azok az adatok is, melyeknek önálló nyilvántartását előírja a személyi jövedelemadó törvény az egyéni vállalkozók számára.
Folytatás...

Termék és Szolgáltatás Árkalkulátor Program V1.0.0.0
A program termékeket előállító, azokat értékesítő, valamint szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások számára nyújt segítséget a felmerült költségek nyilvántartásával, az önköltség és egyéb járulékos költségek meghatározásával és a jövedelem mértékének figyelembevételével történő eladási ár kalkulálásával.
Folytatás...

Project Költség Nyilvántartó - V1.0.0.0
A program projektek (jellemzően elvégzett munkák) költségeinek nyilvántartására szolgál...
Folytatás...
 

Szótár és nyelvi programok
 

Angol szótár V2.0.0.0 - Szótár program.
A program Angol – Magyar szókapcsolatokat tart nyilván (szótár), minden egyes szókapcsolathoz szöveges leírás társítható (pl. jelentés, értelmezés, kiejtés, stb.). Jelenleg közel 300.000 szókapcsolat van az adatbázisban. Az adatok karbantarthatók, lehetséges új adatsor felvétele, meglévő módosítása és törlése.
Folytatás...

Német szótár V2.0.0.0 - Szótár program.
A program Német – Magyar szókapcsolatokat tart nyilván (szótár), minden egyes szókapcsolathoz szöveges leírás társítható (pl. jelentés, értelmezés, kiejtés, stb.). Jelenleg közel 18.000 szókapcsolat van az adatbázisban. Az adatok karbantarthatók, lehetséges új adatsor felvétele, meglévő módosítása és törlése.
Folytatás...

Bibliográfiai lexikon V1.0.0.0 - Információs program.
Könyvismereti, könyvművészeti, könyvtörténeti valamint írásművek rendszerezésével kapcsolatos szakkifejezések szótára.
Folytatás...

Írók, költők, filozófusok V1.0.0.0 - Információs program.
A program ismert magyar és külföldi irodalmárok, gondolkodó emberek adatait tartalmazza.
Folytatás...

A Könyv története - Információs program.
A magyarországi és a világbani könyvkészítés és kereskedelem történetének leírása... 
Folytatás...

Könyv A - Z - Könyv- és könyvkereskedelmi Kislexikon V1.0.0.0 - Információs program.
Könyvekkel, könyvkereskedéssel kapcsolatos fogalmak lexikona... 
Folytatás...

Magyar Írók Álnevei - android és windows program
Több mint 1500 író adatai.
Folytatás...

Informatikai Értelmező Szótár V1.0.0.0 - Információs program.
Informatikai kifejezések, mozaikszavak... 
Folytatás...
 

Android programok
 

Horgász - Élővilág - Ismeretterjesztő program.
Ismeretterjesztő program, segítségével megismerhetők azok az élőlények, melyekkel horgászataink alkalmával találkozhatunk a vízben, vízparton és a levegőben....
Folytatás...

Gépjármű Információs Program - Nyilvántartó program.
Járműveinkkel kapcsolatos információk nyilvántartása, elemzése.
Folytatás...

Szűcs Zoltán - Fotógalériája - Művészet és design kategórában program.
Csendélet, tárgy, táj, növény, állat, szobor, városkép és egyéb kategóriába sorolt fotós alkotások, melyek nagy része az alábbi mottó jegyében készült: "Vannak emberek, akik a szabad idejük egy részében alkotó tevékenységet végeznek ...
Folytatás...

Humor Csokor - Vicc gyűjtemény  program.
A program viccek gyűjteményeként szolgál. 3200 vicc, huszonnyolc típusba csoportosítva található meg benne. Megjeleníthető az összes vicc, ill. az adott típusok...
Folytatás...

Bibliográfiai lexikon - Információs  program.
Könyvismereti, könyvművészeti, könyvtörténeti valamint írásművek rendszerezésével kapcsolatos szakkifejezések szótára. ...
Folytatás...

Opera lexikon - Információs  program.
A lexikon tartalmazza az operaénekesek adatait, a művek adatait...
Folytatás...

Aforizma gyűjtemény - Információs  program.
Idézetek, bölcsességek, közmondások sokasága.... 
Folytatás...

A magyar vadász kézikönyve - Információs  program.
2400 címszó, vadász kifejezés, részletes leírással. 
Folytatás...

Nevek - Névnapok - Jelentések - Információs  program.
Leggyakoribb magyar keresztnevek leírása, névnap adatokkal, eredettel.
Folytatás...

Írók, költők, filozófusok V1.0.0.0 - Információs program.
A program ismert magyar és külföldi irodalmárok, gondolkodó emberek adatait tartalmazza 
Folytatás...

Gyógynövény katalógus - Herbárium - V1.0.0.0 - Információs program.
Közel 250 gyógynövény részletes leírása, hatóanyag tartalom leírás, felhasználási információk...
Folytatás...

Dísznövény katalógus - V1.0.0.0 - Információs program.
A 100 leggyakoribb kerti- és szobai dísznövények adatai részletes leírással....
Folytatás...

Fűszernövény katalógus - android program
110 ismert és kevésbé ismert fűszernövény részletes leírása...
Folytatás...

Történelmi naptár - V1.0.0.0 - Információs program.
Történelmi, politikai, tudományos, gazdasági, kultúrális, sport, zenei és egyéb események naptára...
Folytatás...

Project Költség Nyilvántartó - V1.0.0.0 - Nyilvántartó program.
A program projektek (jellemzően elvégzett munkák) költségeinek nyilvántartására szolgál...
Folytatás...

A magyar vegyészet arcképcsarnoka -  windows és android program
A magyar kémiatudomány és vegyipar jeles képviselőinek rövid életrajza, munkássága.
Folytatás...

Nyomdászati lexikon - android és windows program
Nyomdászattal kapcsolatos kifejezések és leírásaik...
Folytatás..

Fájl kiterjesztések - android és windows program
Több mint 3000 fájl típus leírása.
Folytatás...

Vércukor Napló - android program
Vércukor szintek nyilvántartása.
Folytatás...

Vérnyomás Napló - android program
Vérnyomás értékek nyilvántartása.
Folytatás...

Kalória Táblázat és Bevutel Napló - android program
1000 étel energiatartalom adatai, napi bevitel nyilvántartás, BMI kalkulátor.
Folytatás...

Testsúly Napló - android program
Mért testsúly értékek tarthatók nyilván az alkalmazással....
Folytatás...

Cigány - Magyar Szójegyzék - android program
Cigány - Magyar Szójegyzék, szótár közel 2000 címszóval kereshető formában.
Folytatás...

Nevető Kislexikon - android program
Kifejezések sajátos, igen humoros értelmezéssel.
Folytatás...

Ország Adatok - android program
A világ 200 országának részletes adatai kereshető formában.
Folytatás...

Karate Szótár - android program
A küzdősport kifejezései és leírásaik.
Folytatás...

Bor Szótár - android program
Borral és borászattal kapcsolatos kifejezések és leírásaik.
Folytatás...

EU - Kisszótár - android program
EU-val kapcsolatos kifejezések és leírásaik.
Folytatás...

Gasztronómiai Szótár - android program
Ételekkel és főzéssel kapcsolatos kifejezések és leírásaik.
Folytatás...

Jelszó Kezelő - android program
Jelszavak és a hozzájuk kapcsolódó adatok tárolása....
Folytatás...

Mérő Állás Nyilvántartó - android program
Mérő órák adatai és a leolvasott értékek nyilvántartása....
Folytatás...

Logisztikai Kisszótár - android program
Logisztikai kifejezések és leírásaik....
Folytatás...

Villamossági - elektronikai - Számítások  -  android program
Villamossággal, elektronikával kapcsolatos számítások, méretezések....
Folytatás...

Gyógyszer Nyilvántartó - android program
Alkalmazott gyógyszerek adatai, ezek beszerzési forrásai, a beszerzések adatai és a felhasználások adatai tarthatók nyilván...
Folytatás...

Kapcsolási Rajz Nyilvántartó - android program
Elektronikai és villamossági kapcsolások nyilvántartása...
Folytatás...

Magyar Uralkodók - android program
A Magyarság királyait tartalmazza uralkodóházanként beosztva...
Folytatás...

CNC és Műszaki Angol - Magyar - Német Szótár - android program
Több, mint 3000 CNC megmunkálással kapcsolatos és műszaki kifejezés...
Folytatás...

Eb Lexikon - android program
Több, mint 250 ismert kutyafaj részletes leírása fotókkal illusztrálva...
Folytatás...

Lúdas Matyi - Hangoskönyv - android program
Fazekas Mihály alkotása android alkalmazásként...
Folytatás...

100 Új humoreszk - Hangoskönyv - android program
Karinthy Frigyes alkotása android alkalmazásként...
Folytatás...

Vallási Kislexikon - android program
Vallásokkal kapcsolatos kifejezések és leírásaik.
Folytatás...

Esztergomi Érsekek - android program
Esztergomi Érsekek adatai....
Folytatás...

Római Katolikus Egyház Vezetői - Pápák - android program
Tartalmazza a Római Katolikus egyházi vezetők (pápák) adatait....
Folytatás...

Pápai Bullák - android program
A pápai bullák listája,...
Folytatás...

Katolikus Biblia - android program
A Katolikus Biblia teljes szövege, a bibliai személyek és helyszinek adatai...
Folytatás...

Holdfázis Információk - android program
Dátum alapján megjeleníti az aktuális holdfázist ....
Folytatás...

Francois Villon balladái - Hangoskönyv - android program
Az alkalmazás tartalmazza a szükséges hang állományokat és beépítve lejátszó funkciót....
Folytatás...

Eszperantó Szójegyzék - android program
Eszperantó - Magyar Szójegyzék több, mint 6000 szókapcsolattal....
Folytatás...

Magyar Zenészek - android program
Több, mint kétszáz magyar zenész és több, mint száz zenekar részletes leírása....
Folytatás...

Kémai Fogalomtár - android program
Kémiai fogalmak magyar és angol nyelven részletes leírásaikkal....
Folytatás...

Magyar Szőlőfajták - android program
Magyarországon is termeszthető szőlőfajták részletes leírása...
Folytatás...

999 - Elolvasandó Könyv - android program
999 Alapműveltséghez tartozó könyv...
Folytatás...

999 - Megnézendő Film - android program
999 Alapműveltséghez tartozó film...
Folytatás...

999 - Meghallgatandó Album - android program
999 Alapműveltséghez tartozó zenei album...
Folytatás...

A magyar helyesírás szabályai - android program
Magyar helyesírási szabályok 300 pontba foglalva...
Folytatás...

Szakácskönyv - 1698 - android program
Közel háromszáz 17. századi étel leírása részben korabeli szóhasználat érdekességével...
Folytatás...

Felszolgálás Kisszótára - android program
Több, mint 400 felszolgálással kapcsolatos kifejezés, szakmai szleng, és italok leírásának adatai...
Folytatás...

Grimm Testvérek Meséi - android program
46 ismert mese a Grimm testvérektől...
Folytatás...

Hadműveletek 20. - 21. század - android program
Több, mint háromszáz 20. és 21. századi hadműveletek leírásai...
Folytatás...

Digitális Világ Szavai - android program
Számítógépes felhasználók által alkotott szavak és jelentéseik leírása (hangulatjelek, rövidítések, tömörítések....)
Folytatás...

Lepke katalógus - android program
Kétszáz legismertebb, zömében Európában és Magyarországon is előforduló pillangó fajok ...
Folytatás...

Magyarország Védett Állatai és Növényei - android program
Magyarország védett állatfajainak és növényeinek listája részletes leírásaikkal....
Folytatás...

Hangszer Katalógus - android program
A jelen és a múlt, létező és már nem létező hangszereinek a részletes leírása....
Folytatás...

Szumó Szótár - android program
A szumóban használatos szavak és kifejezések leírásai...
Folytatás...

Föld Legnagyobb Tavai - android program
A föld 150 legnagyobb tavának részletes leírása...
Folytatás...

Magyarország Várai - android program
250 magyarországi vár, várrom, várkastély részletes leírása...
Folytatás...

Betiltott Filmek - android program
A világban betiltott filmek listája és részletes adatai...
Folytatás...

Magyarországi Kastélyok - android program
Magyarországi ismertebb kastélyok részletes leírása egy - egy fotóval...
Folytatás...

Világnap - android program
Világnapok listája és leírásaik...
Folytatás...

Véletlen Generátor - android program
Az alkalmazás véletlen jegyekkel előállított számokat generál...
Folytatás...

Irodalmi Kérdések - Feleletek - android program
Magyar Irodalmat és történetét közel 2000 kérdés és rájuk adott feleletek alapján bemutató alkalmazás...
Folytatás...

Nobel-díjasok - android program
A Nobel-díjak valamelyikével, illetve a Nobel-emlékdíjjal jutalmazott személyek listája és adataik...
Folytatás...

Formula-1 Rekordok - android program
A lista az 1950-től elért versenyzői rekordokat tartalmazza...
Folytatás...

Magyar Hegycsúcsok - android program
Magyarország legmagasabb hegycsúcsait és leírásaikat tartalmazza...
Folytatás...

Legmagasabb Hegycsúcsok - android program
Világ legmagasabb hegycsúcsait és leírásaikat tartalmazza ...
Folytatás...

Történelmi Szépkorúak - android program
Azoknak a történelemből ismert személyeknek az adatait tartalmazza...
Folytatás...

Delphi Example Library - Tips and Tricks - android program
Questions - Answers and example source codes for Delphi programming language...
Folytatás...

Csillagászati Katalógus  - android program
Rövidítések, kifejezések, Messier és NGC katalógus adatai...
Folytatás...

Történelem Kérdések - Feleletek - android program
Magyar történelmet 110 kérdés és rájuk adott feleletek alapján bemutató alkalmazás....
Folytatás...

Magyar Gólkirályok - android program
A magyar első osztályú labdarúgó-bajnokságok gólkirályait tartalmazza...
Folytatás...

Fajok Eredete - android program
Darwin munkája alapján a fajok életútját, fejlődésüket és az azt befolyásoló tényezőket bemutató alkalmazás...
Folytatás...

Drágakövek - android program
Drágakövek, féldrágakövek és mesterséges drágakövek bemutatása, leírásaik...
Folytatás...

Árvízvédelmi Kifejezések - android program
Több, mint 110 árvízvédelmi kifejezés és leírása...
Folytatás...

Honszerző Árpád - Hangoskönyv - android program
Benedek Elek klasszikus irodalmi alkotása...
Folytatás...

Pallas Nagy Lexikona - android program
Pallas Nagy Lexikonának teljes anyaga ábrák nélkül...
Folytatás...

Házilag Elkészíthető Italok - android program
Koktélok, likőrök, bólék, borok, pálinkák, szörpök, teák, stb...
Folytatás...

Relax App - android program
Pihentető, meditatív, romantikus hangulat nyugalmat árasztó zenével....
Folytatás...

Sakk Információk - android program
Az alkalmazás részletesen bemutatja a játékot, versenyzőit és érdekességeit.....
Folytatás...

Finom Hentesáruk - android program
Hentesáruk elkészítésének leírásai.....
Folytatás...

Állat Hangok - android program
75 házi és vadon élő állat lejátszható hangját, fajonként egy bemutató ábrát és egy fotót,
valamint részletes leírásokat tartalmaz......
Folytatás...

Rímbe szedett történelem - android program
Világtörténelem közel ötven kiváló és szellemes vers útján bemutatva.....
Folytatás...

Bogár Imre, A csongrádi betyár - android program
A magyar útonálló, betyár világot bemutató regény alkalmazás formájában.....
Folytatás...

Rózsa Sándor - android program
A magyar útonálló, betyár világot bemutató regény alkalmazás formájában....
Folytatás...

Móricz Zsigmond: Betyár - android program
A magyar útonálló, betyár világot bemutató regény alkalmazás formájában.....
Folytatás...

Nagy Lajos Király - android program
Gulácsy Irén hatalmas történelmi regénye valamint a király életrajza.....
Folytatás...

Tanár Úr Kérem - android program
Az egyik legnépszerűbb magyar (ifjúsági) irodalmi mű.....
Folytatás...

Festészet – Grafika - android program
Jelen munka legfőbb szándéka, hogy rámutasson a vizualitás és az ehhez kapcsolódó vizuális nevelés fontosságára.....
Folytatás...

Élelmiszer-adalékanyagok - android program
Az Európai Unióban engedélyezett egyes élelmiszer-adalékanyagok kódjai és leírásai....
Folytatás...

Római Császárok - android program
Római Császárok, római birodalom és császárság bemutatása....
Folytatás...

II. Rákóczi Ferenc és kora - android program
A magyar történelem kiemelkedő személyiségének életét és történelmi korát bemutató alkalmazás....
Folytatás...

Olasz - Magyar Miniszótár - android program
Az Olasz - Magyar Miniszótár közel nyolcezer bejegyzés....
Folytatás...

Kötelező Olvasmányok - android program
A
z alkalmazás közel ötven kötelező olvasmányt és tíz magyar költő összes költeményeit tartalmazza...
Folytatás...

Hard Rock Top 100 - android program
2000-ben a VH1 televíziós csatorna összeállította minden idők legnagyobb hard rock előadóinak listáját...
Folytatás...

Marcus Aurelius - Elmélkedések - android program
Marcus Aurelius római császár - Elmélkedések című filozófiai munkája...
Folytatás...

Deák Ferencz - Adomák - android program
Élőszóban terjedő vidám, csattanós, kis történetek
...
Folytatás...

Emberek - Urak - Nagy Urak - Novellák - android program
25 elbeszélés az előző század környékéről, melyek főképp az urakról szólnak...
Folytatás...

Drakula - android program
A horrorirodalom lebilincselő klasszikusa teljes terjedelemben, olvasható és meghallgatható...
Folytatás...

Hungarian Poems - android program
25 excellent poems by 15 nineteenth-century Hungarian poets...
Folytatás...

Értelmező Kisszótár - android program
Idegen és idegennek tűnő magyar szavak értelmező kisszótára...
Folytatás...

Illusztrált művészeti és régészeti kisszótár - android program
Építészettel, fegyverekkel, bronzokkal, keresztény művészettel, színekkel, jelmezekkel...
Folytatás...

Leonardo - Grafikák - android program
Leonardo da Vinci grafikai alkotásai...
Folytatás...

1000 Mitológiai Karakter - android program
1000 mitológiai karakter és rövid leírásuk....
Folytatás...

Rejtő Jenő - Összes - android program
Rejtő Jenő szórakoztató prózai alkotásait tartalmazó alkalmazás.....
Folytatás...

History of electric light - android program
An application that shows the history of electric light......
Folytatás...

Magyar Népmesék - android program
Erdélyi János 1855-ben kiadott munkája alapján készült alkalmazás.....
Folytatás...

Washington Albun - android program
An application featuring the city of Washington (the capital of the United States) with past engravings, text, and contemporary photographs (77 images in total).....
Folytatás...

War Cartoons - android program
Az első világháború pillanatait művészi, humoros rajzokban bemutató alkalmazás......
Folytatás...

History Of The US Mint - android program
Charles Dana Gibson was an American graphic artist best known for his creation of the Gibson Girl, an iconic depiction of the beautiful and independent American woman of the turn of the 20th century. .......
Folytatás...

Sketches in Egypt - android program
From the earliest period to the publication of the original work. Smelting, refining, testing and full description of gold and silver coins.......
Folytatás...

The Pudding and Pastry Book
Description of 230 original, English delicacies (ingredients, preparation, etc.).....
Folytatás...


Jegyzék programok
 

Belföldi Termékosztályozás V2.0.0.0 - KSH jegyzék program.
A program a KSH kiadványa alapján készült. Tartalmazza a termékek és szolgáltatások kódjait, azok megnevezéseit, valamint a hozzájuk tartozó mértékegységeket. Az adatok karbantarthatók, lehetséges új adatsor felvétele, meglévő módosítása és törlése.
Folytatás...

Építményjegyzék 2000 V2.0.0.0 - KSH jegyzék program.
A program a KSH által meghatározott építmény kódokat a hozzájuk tartozó megnevezéseket, valamint az azokhoz tartozó leírásokat tartja nyilván. Az adatok karbantarthatók, lehetséges új adatsor felvétele, meglévő módosítása és törlése.
Folytatás...

FEOR 08 - Kódjegyzék V3.0.0.0 - KSH jegyzék program.
A program FEOR 08 kódokat és a hozzájuk tartozó munkakörök megnevezéseit, leírásait tartalmazza.  Az adatok jól és egyszerűen kereshetők, szűrhetők. Lehetőség van az egyes munkaköri adatok nyomtatására. A program kezelése egyszerű, nem igényel számítástechnikai szakképzettséget.
Folytatás...

Gazdálkodási Forma Osztályozás V2.0.0.0 - KSH jegyzék program.
A program a Gazdálkodási Forma kódokat, a hozzájuk tartozó megnevezéseket, jogszabályi hivatkozásaikat valamint a gazdálkodási formák leírásait tartja nyilván. Az adatok karbantarthatók, lehetséges új adatsor felvétele, meglévő módosítása és törlése.
Folytatás...

Irányítószám kereső V2.0.0.0 - Postai jegyzék program.
A program irányítószámok, hozzájuk tartozó települések és a települések telefonkörzet adatait tartja nyilván. Az adatok karbantarthatók, lehetséges új adatsor felvétele, meglévő módosítása és törlése.
Folytatás...

Szakmakódok jegyzéke V2.0.0.0 - KSH jegyzék program.
A program a következő adatokat tartja nyilván: - Szakmakód ’03 kódokat, a hozzájuk tartozó megnevezéseket. - Szakmakód ’08 kódokat, a hozzájuk tartozó megnevezéseket. - Szakmakód ’03 és Szakmakód ’08 kódok közötti fordítókulcs információkat.
Folytatás...

Szolgáltatások jegyzéke V2.0.0.0 - KSH jegyzék program.
A program a KSH azonos nevű kiadványa alapján készült. Tartalmazza szolgáltatások kódjait, azok megnevezéseit, valamint a hozzájuk tartozó leírásokat. Az adatok karbantarthatók, lehetséges új adatsor felvétele, meglévő módosítása és törlése.
Folytatás...

TEÁOR kód kereső - nyilvántartó V2.0.0.0 - KSH jegyzék program.
A program a következő adatokat tartja nyilván: - TEÁOR ’03 kódokat, a hozzájuk tartozó megnevezéseket, valamint azok angol nyelvű megfelelőit és a hozzájuk tartozó leírásokat. - TEÁOR ’08 kódokat a hozzájuk tartozó megnevezéseket, valamint azok leírásait. - TEÁOR ’03 és TEÁOR ’08 kódok közötti fordítókulcs információkat.
Folytatás...

TelepülésTár V2.0.0.0 - KSH és Postai jegyzék program.
A program a magyarországi települések adatait (irányító szám, név, telefon körzet, igazgatási rang, régió, megye, kistérség, terület, lakó népesség, lakások száma, lakósság megoszlása vallás és nemzetiségi kötődés szerint, kisebbségi önkormányzatok száma) tartja nyilván. A nyilvántartás forrása a KSH kiadványa: „A Magyar Köztársaság helységnévtára 2003”, valamint a Postai Irányítószámok Jegyzéke.
Folytatás...