Termék és Szolgáltatás Árkalkulátor Program V1.0.0.0

A program termékeket előállító, azokat értékesítő, valamint szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások számára nyújt segítséget a felmerült költségek nyilvántartásával, az önköltség és egyéb járulékos költségek meghatározásával és a jövedelem mértékének figyelembevételével történő eladási ár kalkulálásával.
A program segítségével minden terméknek / szolgáltatásnak kalkulálható három féle ára, ezek az árak automatikusan újra kalkulálhatók, amennyiben valamelyik összetevő költsége módosul.
Lehetőséget biztosít a program rugalmasan paraméterezhető árjegyzék készítésére, valamint könnyedén készíthető árajánlat a kívánt termékek / szolgáltatások szerepeltetésével.
Minden egyes funkció önálló nyilvántartást képez, az adatok kereshetők, intelligensen szűrhetők, listázhatók és a statisztika menüpont alatt részletes és összesítő kimutatások készíthetők.
Határidő napló is beépítve lett a szoftverbe.
A program beépítve tartalmazza az adatállományok újraindexelésének és helyreállításának lehetőségét az esetleges logikai, adatkapcsolati hibák esetére.
Az adatállományokról biztonsági mentés készíthető magából a programból, hogy az adatok semmilyen körülmények közt sem veszhessenek el.
A program kezelése egyszerű, nem igényel számítástechnikai ismereteket, minden elemhez az állapot sorban megjelenő információ és segítő címke társul. 

Hálózatos kiadás.

Ár: 8.990,- Ft

Bemutató verzió

Felhasználói kézikönyv

Képernyő képek