CikkTár V3.0.0.0 - Sajtóinformáció nyilvántartó program

A program a sajtóban, szaksajtóban megjelenő, várhatóan a későbbiekben is elolvasásra, visszakeresésre kerülő anyagok, cikkek adatait tárolja könnyen és ésszerűen visszakereshető formátumban. A program használatával megszűnik az egyes lapok hosszas átkutatása valamelyik már korábban olvasott cikk iránt, az könnyen és gyorsan megtalálható a tárolt adatok alapján.
Az adatok jól és egyszerűen kereshetők, szűrhetők, listázhatók és nyomtathatók, megváltoztatható a megjelenítéseknél a rendezettségük. A könnyű és gyors adatrögzítést törzsadat állományok segítik, melyek egyben önálló nyilvántartást is képeznek. Lehetőség van a tárolt írások adatairól statisztikát készíteni (pl. lap, szerző, stb. szerinti megoszlás). Önálló nyilvántartásként Címtár adatbázis van beépítve a programba, ezzel nyilvántarthatók a sajtó anyagokhoz kapcsolódó címadatok (pl. kiadó, szerkesztőség, stb.). A szerzők, lapok, írások tárolt adatai exportálhatók szöveges (TXT) vagy táblázatkezelő (CSV) állományokba, ezzel lehetővé téve a legfontosabb adatok más, külső alkalmazásokban történő további felhasználását. Az adatállományokról nagyon egyszerűen biztonsági mentés készíthető (egy ZIP tömörítvény állományba), melyet akár jelszóval is lehet védeni. A mentett adatok szintén nagyon egyszerűen visszaállíthatók. Az elvégzett mentési műveletekről szöveges állományba napló készül, ez megjeleníthető.
A program kezelése egyszerű, nem igényel számítástechnikai szakképzettséget. Minden elemhez segítő címke van társítva és az állapotsorban is az elemre vonatkozó információk jelennek meg. A menüsor alatt ikonos gombok formájában elérhetők a leggyakrabban használt eljárások, így azok egy egérkattintással meghívhatók

Ár: 6.181,- Ft

Bemutató verzió

Felhasználói kézikönyv

Referenciák:
- Magánszemélyek
- Magyar Bridzs Szövetség

Képernyő képek