E-BookTár V2.0.0.0 - Elektronikus Könyvgyűjtemény nyilvántartó program

A program elektronikus formában megjelent kiadványok, könyvek adatait tárolja könnyen és ésszerűen visszakereshető formátumban. Tárolja az e-könyvek jellemző adatait (fájlból vagy szkennerről beolvasott fotó is eltárolható az adatokhoz), állományainak (fájlok) adatait, melyek alapján az olvasni kívánt állományok kikereshetők az adatbázisból és meghívhatók külső megjelenítő programokban.
Az adatok jól és egyszerűen kereshetők, szűrhetők, listázhatók és nyomtathatók, megváltoztatható a megjelenítéseknél a rendezettségük. A könnyű és gyors adatrögzítést törzsadat állományok segítik, melyek egyben önálló nyilvántartást is képeznek (típus, kategória, szerző, kiadó és szállító). Szintén önálló nyilvántartást képez az e-könyvek beszerzéséhez kapcsolódó számla adatok nyilvántartása, ezek tételeihez társíthatók a beszerzett könyvek, így a rájuk fordított költségekről is információkat tarthat nyilván a felhasználó. Lehetőség van a tárolt e-könyv adatokról, azok fájl adatairól és a hozzájuk kapcsolódó számla adatokról megoszlás szerinti statisztikát készíteni (pl. szerző, kiadó, stb.). Önálló nyilvántartásként Címtár adatbázis van beépítve a programba, ezzel nyilvántarthatók az e-könyv anyagokhoz kapcsolódó címadatok (pl. kiadó, szerkesztőség, stb.). A szerzők, kiadó, szállító, könyv és számla adatok exportálhatók szöveges (TXT) vagy táblázatkezelő (CSV) állományokba, ezzel lehetővé téve a legfontosabb adatok más, külső alkalmazásokban történő további felhasználását. Az adatállományokról nagyon egyszerűen biztonsági mentés készíthető (egy ZIP tömörítvény állományba), melyet akár jelszóval is lehet védeni. A mentett adatok szintén nagyon egyszerűen visszaállíthatók. Az elvégzett mentési műveletekről szöveges állományba napló készül, ez megjeleníthető.
A program kezelése egyszerű, nem igényel számítástechnikai szakképzettséget. Minden elemhez segítő címke van társítva és az állapotsorban is az elemre vonatkozó információk jelennek meg.
A menüsor alatt ikonos gombok formájában elérhetők a leggyakrabban használt eljárások, így azok egy egérkattintással meghívhatók.

Ár: 7.681,- Ft

Bemutató verzió

Felhasználói kézikönyv

Referenciák:
- Magánszemélyek
- Magyar Bridzs Szövetség  

Képernyő képek