Építményjegyzék 2000 V2.0.0.0

A program a KSH által meghatározott építmény kódokat a hozzájuk tartozó megnevezéseket, valamint az azokhoz tartozó leírásokat tartja nyilván. Az adatok karbantarthatók, lehetséges új adatsor felvétele, meglévő módosítása és törlése.
Az adatok jól és egyszerűen kereshetők, szűrhetők. Egy – egy adatsor megkeresése történhet a kód és a megnevezés szerint is. Szűrésnél mindkét adattípus felhasználható, egymással logikai kapcsolatba hozhatók. A program kezelése egyszerű, nem igényel számítástechnikai szakképzettséget. Minden elemhez segítő címke van társítva és az állapotsorban is az elemre vonatkozó információk jelennek meg.

A program a KSH kiadványa alapján készült: A Központi Statisztikai Hivatal elnökének 9006/1999. (SK 5.) KSH közleménye az Építményjegyzékről. 1. A statisztikáról szóló 1993. évi XLVI. törvény 6. §-a (1) bekezdésének f) pontja alapján kiadom az ezen közlemény mellékletében foglalt Építményjegyzéket. 2. Az Építményjegyzéket az építmények csoportosításánál, besorolásánál, valamint az ezekre vonatkozó statisztikai adatszolgáltatások és nyilvántartások készítésénél kell használni. 3. Az ezen közleménnyel életbelépett Építményjegyzéket 2000. január 1-jétől kell alkalmazni, ezzel egyidejűleg a KSH elnökének 9005/1997. (SK 6.) KSH közleménye érvényét veszti.

Ár: 1.346,- Ft

Bemutató verzió

Felhasználói kézikönyv

Referenciák:
- Magyarországi Foglalkoztatási és Oktatási Kft

Képernyő képek