Iktató - Archiváló - Dokumentum kezelő Program V2.0.0.0

A program egyszerűen kezelhető, hatékony és megbízható segítségül kíván szolgálni a titkársági feladatok, dokumentumkezelési, ügykezelési és irattározási feladatok ellátásához. Nagy tudásával, sokrétű funkcionalitásával rendkívül hasznos eszköze lehet minden ilyen irányú tevékenységet végző munkatársnak.
Az iktató program úgy lett elkészítve, hogy az iktatásokkal és a hozzájuk kapcsolódó dokumentumokkal kapcsolatos minden információt egy helyen átfogóan tartson nyilván. A program legfőbb funkciója a főszám – alszámos iktatás (előirat alkalmazásának a lehetőségével), ezzel kapcsolatosan tárolhatók a dokumentumok, kapcsolódó fájlok és e-mail üzenetek adatai is. Lehetőség van az iktatásokhoz külső fájlok társítására, valamint egy a program saját adattáblájában való fájltárolásra. Tárolhatók a partnerek és ügyintézőik adatai is (önálló nyilvántartásként), beépített címtár funkció szolgál az egyéb címadatok nyilvántartására. Karbantartható törzsadatként szerepelnek a települések, országok és névnap adatok is. A dokumentumok (iktatások) selejtezési információi is tárolhatók, a selejtezés történhet automatikusan és egyedileg is. Lehetőséget biztosít a program papír alapú dokumentumok archiválására (szkennelésre), számítógépes formátumra alakításukra (Pdf, Jpg, Bmp, Tiff). Elektronikus határidő napló is be lett építve az iktató programba, ezáltal a teendők és figyelmeztetést igénylő iktatások sem kerülhetnek feledésre. Az adatok jól és egyszerűen kereshetők, szűrhetők, listázhatók és nyomtathatók, megváltoztatható a megjelenítéseknél a rendezettségük. A könnyű és gyors adatrögzítést, iktatást törzsadat állományok segítik, melyek egyben önálló nyilvántartást is képeznek (pl. partner, ügyintéző). Lehetőség van az iktatókönyvek, iktatások és adatállományok adatairól különböző statisztikák készítésére (pl. megoszlás). A tárolt adatok exportálhatók szöveges (TXT) vagy táblázatkezelő (CSV) állományokba, ezzel lehetővé téve a legfontosabb adatok más, külső alkalmazásokban történő további felhasználását. Az adatállományokról nagyon egyszerűen biztonsági mentés készíthető (egy ZIP tömörítvény állományba), melyet akár jelszóval is lehet védeni. A mentett adatok szintén nagyon egyszerűen visszaállíthatók. Az elvégzett mentési műveletekről napló készül, ez megjeleníthető.
Az iktató program kezelése egyszerű, nem igényel számítástechnikai szakképzettséget. Minden elemhez segítő címke van társítva és az állapotsorban is az elemre vonatkozó információk jelennek meg.
A menüsor alatt ikonos gombok formájában elérhetők a leggyakrabban használt eljárások, így azok egy egérkattintással meghívhatók.  

Hálózatos kiadás is elérhető.

Ár: 36.390,- Ft

Bemutató verzió

Felhasználói kézikönyv

Referenciák:
- IRMÁK Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft
- Kistérségi Gyermekjóléti Intézmény - Ózd
- Hegyvidék SCH Üdülőszálloda lánc
- Mezőtúri Közművelődési és Sport Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft
- ICJ Consulting Kft
- Consulting Center Kft
- Metakomplex Bt
- MAZEPPA Számviteli Szolgált. Kft
- Ózd és Térsége Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Integrált Intézmény
- Nagykanizsai Városfejlesztő Kft
- Mezőkövesdi Kistérségi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ
- SZSZC Tokaji Ferenc Gimnáziuma és Szakgimnáziuma. (oktatási célra).

Képernyő képek