Könyvgyűjtemény Nyilvántartó - Házi Könyvtár Program - V3.0.0.0

A könyvtár program könyvek, kiadványok adatait tárolja könnyen és ésszerűen visszakereshető formátumban fotó is eltárolható az adatokhoz. A könyvek esetleges kölcsönzését és selejtezését is nyilvántartja a program, ezek az adatok is kereshetők, szűrhetők és listázhatók. Az adatok jól és egyszerűen kereshetők, szűrhetők, listázhatók és nyomtathatók. A könnyű és gyors adatrögzítést törzsadat állományok segítik, melyek egyben önálló nyilvántartást is képeznek (típus, kategória, szerző, kiadó, nyomda, személy, szállító, stb.). Statisztikai adatokat is képez a program a tárolt adatokról.
Könyv adatok felvételénél lehetőség van cím alapján (készítő által üzemeltetett) távoli adatbázisban keresni a könyv adatait, találat esetén átveszi a program a szerző, keresőszavak, tartalom, ismertető, leírás, idézet, előszó, utószó, és fotó adatokat. A távoli adatbázis közel 20.000 könyv adatait tartalmazza jelenleg.
A könyvadatok selejtezését automatikusan elvégzi a program a megadott feltételek szerint. A selejtezés történhet a könyv értéke, állapota és nyitott kölcsönzési ideje alapján. Az elvégzett selejtezésről listák készíthetők. Az elvégzett selejtezési műveletekről selejtezési napló készül, ahol ezek a műveletek utólagosan is nyomon követhetők.
Kölcsönzéseeket is kezeli a program, a kölcsönző személyek kezelhetők tagsági rendszerben is.
Az adatállományokról egyszerűen biztonsági mentés készíthető (egy ZIP tömörítvény állományba). A mentett adatok szintén nagyon egyszerűen visszaállíthatók. Az elvégzett mentési műveletekről napló készül, ez megjeleníthető.
A program beépítve tartalmazza több mint 400 szerző (leírásaal és fotóval) és közel 300 kiadó (címmel, elérhetőségekkel) adatait, lehetséges könyv típusokat, lehetséges könyv kategóriákat (közel 600), lehetséges pénznemeket, lehetséges európai nyelveket, stb.
Szintén beépítve tartalmaz a program egy könyv és könyvkereskedelmi kislexikont, melyből tanulmányozhatók a vonatkozó címszak.

Alapesetben Windows számítógépeken használható a program hálózatos környezetben is.

Készült a programnak egy Android rendszerű eszközökön (telefon és tablet) futtatható (korlátozottab funkcionaltású) változata is.

A programot kiválóan használhatják magánszemélyek könyveik, könyvgyűjteményeik nyilvántartására; cégek és intézmények vállalati és egyéb könyvtárkezelő alkalmazásként beleértve a kölcsönzés kezelését is.

Hálózatos kiadás.

MySQL adatbázissal használható hálózatos kiadás is elérhető.
Ezt a verziót a nagyobb szervezeti egységek, több telephellyel működő szervezetek használhatják igen hatékonyan, amennyiben egy közös adatbázisba kívánnak dolgozni pl. több telephelyről, egyszerre nagyobb számban.

A MySQL változathoz is készült egy android rendszeren futó applikáció, mellyel a adatokat lehet rögzíteni, lekérdezni akár mobil telefonról vagy tabletről is a távoli MySQL adatbázisunkba. (elérhető itt: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.szis.konyvtarsql )

Regisztráció ára (windows): 19.999,- Ft

Letöltés Windows rendszerre:

Regisztráció ára (windows): 59.999,- Ft

MySQL verzió Letöltés Windows rendszerre:

Regisztráció ára (android): 8.781,- Ft

Letöltés a Google Play áruházból:

Referenciák:
- Állami Szanatórium Sopron
- Bánhorváti Község Önkormányzata
- BÉKÖT-LATO Kft
- Borsod Volán Személyszállítási Zrt
- Datamed Bt
- "Katica" Bölcsöde és Napközi Otthonos Óvoda
- mantikvárium Bt - Polgár & Bebők Ügyvédi Iroda
- Sixi Bt - Febeka-Ker Kft
- Óbudai Szent Péter és Pál
- Szalézi Általános Iskola és Óvoda
- Egererdő Zrt - FVM VKSZI
- IQ-Pont Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola
- Magyar Bridzs Szövetség
- I. István Király Általános Iskola - Rétközberencs
- Benedek Elek Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola

Képernyő képek: