Általános Szerviz Nyilvántartó Program V1.0.0.0

A program a szerviz tevékenység minden adatának nyilvántartására szolgál. Jól használhatják, pl. elektronikai készülékek, háztartási gépek, egyéb berendezések gépek szervizei. Jármű, kerékpár és egyéb szervizek is jól tudják használni a programot nyilvántartási tevékenységükhöz.
A program segítségével nyilvántarthatók a munkafelvétel adatai, nyomtatható munkafelvételi lap. Nyilvántarthatók maguk a javítási és karbantartási munkálatok adatai. Beépített raktárkezelés funkcióval az alkatrész raktár nyilvántartása is elvégezhető. Törzsadatként nyilvántarthatók a készülékek és alkatrészek gyártóinak és szállítóinak információi, az ügyfelek, a készülékek és alkatrészek adatai. További nyilvántartásként a programmal tárolhatók a beérkező számlák adatai is.
Beépített határidő napló található a programban, melyben tárolhatók a határidős feladatok, beleértve a felvett munkák határidőit is. Az aktuális határidőkre automatikusan figyelmeztet a program.
A megadott ügyfél e-mail címre automatikusan küldhetők e-mail üzenetek a munkafelvétel státuszának megváltozásakor (pl. szerviz megkezdve, alkatrészre várás, munka elkészült, stb.).
Minden tárolt adat egyszerűen kereshető, szűrhető és listázható.
Részletes statisztikai eljárások segítségével elemezhetők a tárolt adatok, ezzel nagymértékben segítve a szerviz tevékenységet.
Önálló nyilvántartásként Címtár adatbázis van beépítve a programba, ezzel nyilvántarthatók a szerviz tevékenységhez kapcsolódó címadatok (pl. névjegyek, webhelyek, stb.).
Az adatállományokról nagyon egyszerűen biztonsági mentés készíthető egy ZIP tömörítvény állományba. A mentett adatok szintén nagyon egyszerűen visszaállíthatók. Az elvégzett archiválási műveletekről napló készül, ez megjeleníthető.
A program kezelése egyszerű, nem igényel számítástechnikai szakképzettséget. Minden elemhez segítő címke van társítva és az állapotsorban is az elemre vonatkozó információk jelennek meg.
A menüsor alatt ikonos gombok formájában elérhetők a leggyakrabban használt eljárások, így azok egy egérkattintással meghívhatók.

Ár: 9.970,- Ft

Bemutató verzió

Felhasználói kézikönyv

Képernyő képek