Általános Szerződési Feltételek

A https://www.szis.hu internetes oldalon (továbbiakban weboldal) való regisztrációja, bejelentkezése és rendelésleadása során a dokumentumban felsorolt feltételeket a felhasználó elfogadja.

Az üzemeltető adatai

Oldal üzemeltetőjének megnevezése (röviden): Szűcs Zoltán adószámos magánszemély (alanyi ÁFA mentes).

Oldal üzemeltetőjének címe: 2536 Nyergesújfalu, Pala utca 7.

Oldal üzemeltetőjének adószáma: 64929352-1-31.

A felhasználási feltételek tárgya

- A regisztráció csak hivatalos személyek számára engedélyezett. Felhasználóként csak egyes személyek engedélyezettek (csoportok, családok, élettársak stb. regisztrációja nem engedélyezett). Amennyiben a felhasználó kiskorú személy, akkor az a regisztráció elküldésével biztosítja a másik szerződő felet törvényes képviselőjének meglévő hatályos beleegyezéséről.

A szerződés futamideje, felhasználói fiókok törlése

- A szerződésnek valós futamideje nincs. A szerződés a felhasználói fiók megszűnésévél érvényességét veszíti.

- Az oldal üzemeltetője a szerződés megszegése esetén a felhasználói fiókot törölheti.

- A felhasználónak jogában áll a fiókját töröltetnie. És bármikor kérvényezheti fiókjának törlését az üzemeltetőjétől. A felhasználó a kérvényt elektronikus formában, az info@szis.hu címre köteles elküldeni.

Adatvédelem

- A felhasználó személyes adatai csak a felhasználó beleegyezésével kerülnek felvételre, feldolgozásra vagy felhasználásra vagy ha más törvényi előírás ezt elrendeli vagy megenged.

- A felhasználó elfogadja, hogy a weboldalra való regisztrációjával, megrendelése leadásával személyes adatait kezeli, tárolja.

- A weboldalon, a „PayPal” fizetési módszert a PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A biztosítja. A fizetési folyamat során a bankkártya adatokat a PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A kezeli és tárolja, az oldalukon feltüntetett adatvédelmi nyilatkozat érvényesül.

- További részletek az adatvédelmi nyilatkozat alapján kerülnek meghatározásra.

Vásárlás

- A megrendeléssel a felhasználó kifejezett, előzetes beleegyezését adja, hogy a rendelés teljesítését az üzemeltető kezelője azonnal kezdje meg.

- A felhasználó elfogadja, hogy az üzemeltető megtagadhatja a termék kiszolgálását abban az esetben, ha a termék ára irreálisan eltér a valós értékétől esetleges technikai hiba miatt.

- A felhasználó elfogadja, hogy az oldalon kizárólag digitális termékeket szolgáltatunk, így kézzel fogható tartalmat nem fog kapni.

- A felhasználó elfogadja, hogy a rendelés teljesítéséhez személyazonosságának igazolására lehet szükség (például telefonszám megerősítése).

- A felhasználó elfogadja, hogy ha termék nincs raktáron abban az esetben az üzemeltető kizárólag csak akkor fogja tudni átadni a terméket, mikor az készleten lesz.

- A felhasználó elfogadja, hogy köteles valós számlázási adatokat megadnia és azok helytállóságáért kizárólag ő felel.

- A felhasználó elfogadja, hogy a számlát elektronikus úton kaphatja meg a regisztráció során megadott e-mail címére kiküldve.

- Az oldal üzemeltetője a megrendelés feldolgozását rögtön elkezdi.

Garancia

Szoftvertermékek esetében a garanciális feltételek a polgári törvénykönyvnek, vonatkozó egyéb jogszabájoknak és a végfelhasználói licencszerződésben foglaltaknak megfelelően alakulnak.

Minden esetben minimálisan 1 év teljesjörű garancia jár.

Megjelenített tartalom

- A felhasználó tudomásul veszi, hogy az oldalon szereplő képek, videók, leírások, elnevezések tájékoztató jellegűek.

- A felhasználó elfogadja, hogy az üzemeltető felelősséget nem vállal elgépelt, hibásan megjelenített tartalom esetén.

Promóció szerinti kedvezmény, kupon

- A felhasználó elfogadja, hogy a kupon készpénzre nem váltható át, pénz visszaadásra nem jogosít. Egy vásárló egy vásárláshoz kizárólag egy kupont válthat be.

- A felhasználó elfogadja, hogy egyes kuponok csak egyszeri beváltásra alkalmasak, korlátolva lehetnek felhasználhatósági szempontból, nem minden fiókon lehet beváltani azokat.

- A felhasználó elfogadja, hogy a kupon többszörözése, másolása, hamisítása tilos.

2020. szeptember 15.

2536, Nyergesújfalu, Pala utca 7.