• Csak elektronikusan

Könyvgyűjtemény Nyilvántartó - Házi Könyvtár Program - Windows, MySQL

59 999,00 Ft
Adóval együtt

A könyvtár program könyvek, kiadványok adatait tárolja....

Mennyiség

  • Biztonságos, megbízható vásárlás Biztonságos, megbízható vásárlás
  • 24 órán belül letöltéssel szállítás 24 órán belül letöltéssel szállítás
  • 14 napon belül elállási lehetőség 14 napon belül elállási lehetőség

A könyvtár program könyvek, kiadványok adatait tárolja könnyen és ésszerűen visszakereshető formátumban fotó is eltárolható az adatokhoz. A könyvek esetleges kölcsönzését és selejtezését is nyilvántartja a program, ezek az adatok is kereshetők, szűrhetők és listázhatók. Az adatok jól és egyszerűen kereshetők, szűrhetők, listázhatók és nyomtathatók. A könnyű és gyors adatrögzítést törzsadat állományok segítik, melyek egyben önálló nyilvántartást is képeznek (típus, kategória, szerző, kiadó, nyomda, személy, szállító, stb.). Statisztikai adatokat is képez a program a tárolt adatokról.

Könyv adatok felvételénél lehetőség van cím alapján (készítő által üzemeltetett) távoli adatbázisban keresni a könyv adatait, találat esetén átveszi a program a szerző, keresőszavak, tartalom, ismertető, leírás, idézet, előszó, utószó, és fotó adatokat. A távoli adatbázis közel 20.000 könyv adatait tartalmazza jelenleg.

A könyvadatok selejtezését automatikusan elvégzi a program a megadott feltételek szerint. A selejtezés történhet a könyv értéke, állapota és nyitott kölcsönzési ideje alapján. Az elvégzett selejtezésről listák készíthetők. Az elvégzett selejtezési műveletekről selejtezési napló készül, ahol ezek a műveletek utólagosan is nyomon követhetők.

Kölcsönzéseeket is kezeli a program, a kölcsönző személyek kezelhetők tagsági rendszerben is.

Az adatállományokról egyszerűen biztonsági mentés készíthető (egy ZIP tömörítvény állományba). A mentett adatok szintén nagyon egyszerűen visszaállíthatók. Az elvégzett mentési műveletekről napló készül, ez megjeleníthető.

A program beépítve tartalmazza több mint 400 szerző (leírásaal és fotóval) és közel 300 kiadó (címmel, elérhetőségekkel) adatait, lehetséges könyv típusokat, lehetséges könyv kategóriákat (közel 600), lehetséges pénznemeket, lehetséges európai nyelveket, stb.

Szintén beépítve tartalmaz a program egy könyv és könyvkereskedelmi kislexikont, melyből tanulmányozhatók a vonatkozó címszak.

Alapesetben Windows számítógépeken használható a program hálózatos környezetben is.

Készült a programnak egy Android rendszerű eszközökön (telefon és tablet) futtatható (korlátozottab funkcionaltású) változata is.

A programot kiválóan használhatják magánszemélyek könyveik, könyvgyűjteményeik nyilvántartására; cégek és intézmények vállalati és egyéb könyvtárkezelő alkalmazásként beleértve a kölcsönzés kezelését is.

MySQL adatbázissal használható hálózatos kiadás.

Ezt a verziót a nagyobb szervezeti egységek, több telephellyel működő szervezetek használhatják igen hatékonyan, amennyiben egy közös adatbázisba kívánnak dolgozni pl. több telephelyről, egyszerre nagyobb számban.

A MySQL változathoz is készült egy android rendszeren futó applikáció, mellyel a adatokat lehet rögzíteni, lekérdezni akár mobil telefonról vagy tabletről is a távoli MySQL adatbázisunkba. (elérhető itt: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.szis.konyvtarsql )

NYT-002

Adatlap

Operációs rendszer
Windows. + Android kliens
Hálózati jellemző
Hálózatos kiadás MySQL adatbázissal