• Csak elektronikusan

Általános Szerviz Nyilvántartó Program

9 970,00 Ft
Adóval együtt

A program a szerviz tevékenység minden adatának nyilvántartására szolgál.

Mennyiség

  • Biztonságos, megbízható vásárlás Biztonságos, megbízható vásárlás
  • 24 órán belül letöltéssel szállítás 24 órán belül letöltéssel szállítás
  • 14 napon belül elállási lehetőség 14 napon belül elállási lehetőség

A program a szerviz tevékenység minden adatának nyilvántartására szolgál. Jól használhatják, pl. elektronikai készülékek, háztartási gépek, egyéb berendezések gépek szervizei. Jármű, kerékpár és egyéb szervizek is jól tudják használni a programot nyilvántartási tevékenységükhöz.

A program segítségével nyilvántarthatók a munkafelvétel adatai, nyomtatható munkafelvételi lap. Nyilvántarthatók maguk a javítási és karbantartási munkálatok adatai. Beépített raktárkezelés funkcióval az alkatrész raktár nyilvántartása is elvégezhető. Törzsadatként nyilvántarthatók a készülékek és alkatrészek gyártóinak és szállítóinak információi, az ügyfelek, a készülékek és alkatrészek adatai. További nyilvántartásként a programmal tárolhatók a beérkező számlák adatai is.

Beépített határidő napló található a programban, melyben tárolhatók a határidős feladatok, beleértve a felvett munkák határidőit is. Az aktuális határidőkre automatikusan figyelmeztet a program.

A megadott ügyfél e-mail címre automatikusan küldhetők e-mail üzenetek a munkafelvétel státuszának megváltozásakor (pl. szerviz megkezdve, alkatrészre várás, munka elkészült, stb.).

Minden tárolt adat egyszerűen kereshető, szűrhető és listázható.

Részletes statisztikai eljárások segítségével elemezhetők a tárolt adatok, ezzel nagymértékben segítve a szerviz tevékenységet.

Önálló nyilvántartásként Címtár adatbázis van beépítve a programba, ezzel nyilvántarthatók a szerviz tevékenységhez kapcsolódó címadatok (pl. névjegyek, webhelyek, stb.).

Az adatállományokról nagyon egyszerűen biztonsági mentés készíthető egy ZIP tömörítvény állományba. A mentett adatok szintén nagyon egyszerűen visszaállíthatók. Az elvégzett archiválási műveletekről napló készül, ez megjeleníthető.

A program kezelése egyszerű, nem igényel számítástechnikai szakképzettséget. Minden elemhez segítő címke van társítva és az állapotsorban is az elemre vonatkozó információk jelennek meg.

A menüsor alatt ikonos gombok formájában elérhetők a leggyakrabban használt eljárások, így azok egy egérkattintással meghívhatók.

NYT-007

Adatlap

Operációs rendszer
Windows
Hálózati jellemző
Nem hálózatos kiadás