• Csak elektronikusan

TitokTár - Fájl és Szöveg Titkosító Program

8 990,00 Ft
Adóval együtt

A program legfőbb funkciója a fájl- és szövegtitkosítás, ezen kívül lehetőséget biztosít fájlok három féle törlésére, Internetes linkek és jelszavak tárolására.

Mennyiség

  • Biztonságos, megbízható vásárlás Biztonságos, megbízható vásárlás
  • 24 órán belül letöltéssel szállítás 24 órán belül letöltéssel szállítás
  • 14 napon belül elállási lehetőség 14 napon belül elállási lehetőség

A program legfőbb funkciója a fájl- és szövegtitkosítás, ezen kívül lehetőséget biztosít fájlok három féle törlésére, Internetes linkek és jelszavak tárolására.

Szöveg titkosítás 19 féle titkosítási eljárás segítségével 20 karakteres jelszó megadásával történhet. A titkosítandó szöveg begépelhető billentyűzetről vagy betölthető fájlból. Maga a titkosított szöveg elmenthető fájlba, kimásolható vágólapra, de tárolható a program saját adatállományában a titkosítás adataival együtt.

A fájltitkosítás kétszintű titkosítási eljárással valósul meg. A titkosításra kiválasztott fájlok bekerülnek egy adatállományba, mely négy féle titkosítási eljárással védhető 20 karakteres jelszó segítségével. Ezután a fájlokat tartalmazó adatállomány ismételten titkosításra kerül a választható 19 féle titkosító eljárás valamelyikével, újabb 20 karakteres jelszó megadásával. A fájl titkosítás adatai választhatóan eltárolhatók a program saját adatállományában.

A titkosított szövegek és fájlok csak a titkosításkor megadott jelszavak és választott titkosítási eljárások ismeretében fejthetők vissza.

A program lehetőséget biztosít három féle fájltörlésre. Lehet fájlokat törölni lomtárba, lehet törölni lomtárba helyezés nélkül és tartalmaz egy biztonságos törlési eljárást.

A biztonságos fájl törlés folyamán a törlendő fájl átnevezésre kerül véletlen fájlnév generálással, ezután az új nevű fájl minden egyes bájtja felül lesz írva szintén véletlenszerűen generált új bájtokkal, majd ezután kerül törlésre a fájl. Amennyiben az így törölt fájl visszaállításra kerül (erre szolgáló speciális szoftverekkel pl.) akkor is a véletlenszerű tartalommal felülírt adatok lesznek csak láthatóak benne.

Az elvégzett titkosítási és visszafejtési eseményekről amennyiben azok tárolását kérte a felhasználó naplót vezet a program, ennek adatai megtekinthetők és kereshetők.

A program által választhatóan használt titkosítási eljárások a következők: Blowfish, Cast128, Cast256, DES, 3DES, Ice, Ice2, Thin Ice, IDEA, Mars, Misty1, RC2, RC4, RC5, RC6, Rijndael, Serpent, Tea, Twofish.

A szoftver plusz funkcióként lehetőséget biztosít jelszavak és Internetes linkek, azonosítók tárolására a saját adatállományában. A saját adatállomány is több szintűen titkosítva van, a program csak akkor és csak annyi időre nyitja meg, amikor és ameddig szükséges.

A program beépítve tartalmazza az adatállományok újra indexelésének és helyreállításának lehetőségét az esetleges logikai, adatkapcsolati hibák esetére. Az adatállományról biztonsági mentés készíthető magából a programból, hogy az adatok semmilyen körülmények közt sem veszhessenek el.

A program kezelése egyszerű, nem igényel számítástechnikai ismereteket, minden elemhez az állapot sorban megjelenő információ és segítő címke társul.

A szoftver indítása jelszóhoz van kötve, melyet az első indítás alkalmával kell megadni, de a használat során módosítható.

NYT-008

Adatlap

Operációs rendszer
Windows
Hálózati jellemző
Nem hálózatos kiadás