• Csak elektronikusan

Általános Információ Nyilvántartó Program - MySQL

9 999,00 Ft
Adóval együtt

A program szöveges infromációk tárolására készült.

Mennyiség

  • Biztonságos, megbízható vásárlás Biztonságos, megbízható vásárlás
  • 24 órán belül letöltéssel szállítás 24 órán belül letöltéssel szállítás
  • 14 napon belül elállási lehetőség 14 napon belül elállási lehetőség

A program szöveges infromációk tárolására készült.  Az adatokat címmel ellátva, típus, kategória, keresőszavk, hivatkozás megadásával lehet tárolni. Tárolja a program a felvevő személyt ls a felvétel dátumát. Minden adathoz tárolható egy fotó és egy fájl is. A fotó betölthető fájlból vagy vágólapról.

Az adatok kereshetők (szabad szavas keresés), a keresendő kifejezés ha bármelyik adatmezőben megtalálható, akkor a rekord kiválasztásra kerül.

Áttekintésnél amennyiben a hivatkozás meg van adva és webes címet tartalmaz, akkor rá kattintva behívásra kerül az alapértelemeztt Internet progmba. Amennyiben nem webes hivatkozás, úgy kattintásra keresés kezdeményeződik, azok az adatrekordok kerülnek megjelenítésre, melyekben a hivatkozott kifejezés megtalálható.

Az adatok nyomtathatók és listázhatók. Egyszerű statisztikai információk is nyerhetők a tárolt adatokról.

Ezt a verziót a nagyobb szervezeti egységek, több telephellyel működő szervezetek használhatják igen hatékonyan, amennyiben egy közös adatbázisba kívánnak dolgozni pl. több telephelyről, egyszerre nagyobb számban (pl. céges tudástár, stb...).

A MySQL változathoz készült egy android rendszeren futó applikáció, mellyel a adatokat lehet rögzíteni és lekérdezni akár mobil telefonról vagy tabletről is.

NYT-010

Adatlap

Operációs rendszer
Windows
Hálózati jellemző
Hálózatos kiadás