• Csak elektronikusan

Raktár Kezdő Program

9 781,00 Ft
Adóval együtt

Egyszerűen kezelhető, hatékony és megbízható segítségül kíván szolgálni a raktározási tevékenységek ügyvitelének ellátásához. Tíz raktár nyilvántartásának vezetésére lett tervezve, bevételezések, kivételezések, raktárak közötti készlet átvezetések és e tételek sztornózása a legfőbb funkciója. A munkát törzsadattárak segítik, ezek nagy része egyben önálló nyilvántartást is képez (gyártó, szállító, termék, stb.).

Mennyiség

  • Biztonságos, megbízható vásárlás Biztonságos, megbízható vásárlás
  • 24 órán belül letöltéssel szállítás 24 órán belül letöltéssel szállítás
  • 14 napon belül elállási lehetőség 14 napon belül elállási lehetőség

A raktár kezelő program egyszerűen kezelhető, hatékony és megbízható segítségül kíván szolgálni a raktározási tevékenységek ügyvitelének ellátásához. Tíz raktár nyilvántartásának vezetésére lett tervezve, bevételezések, kivételezések, raktárak közötti készlet átvezetések és e tételek sztornózása a legfőbb funkciója. A munkát törzsadattárak segítik, ezek nagy része egyben önálló nyilvántartást is képez (gyártó, szállító, termék, stb.).
Jól alkalmazható vonalkód olvasó készülék a program használata közben, ezt beépített vonalkód generátor segíti (sorozatban vagy adott termékhez). Lehetőség van be / kivételezésre, raktárak közötti átvezetésre egyetlen vonalkód leolvasással.
Áttekinthetők és listázhatók a raktár mozgás adatok, kartonok adatai. Létrehozható leltár lista, külön lista a minimum készletet elérő termékekről valamint külön lista a termékkészletek optimális készlethez való viszonyáról. Külön lekérdezhető és listázható az adott munkaszámra történt kivételezések összesített adatai is, így az egy adott munkához, termékhez történt felhasználások is egyszerűen megtekinthetőek. Leltár lista készíthető termékre és raktárra vonatkoztatva, készlet értékkel és készlet érték nélkül is. A készlet érték számítható az utolsó bevételezési áron vagy átlagos bevételezési áron.
Különböző statisztikák készítésére is van lehetőség, mint pl. termékek megoszlása, be- és kivételezési grafikon, stb.
Plusz funkcióként elektronikus határidő napló is be lett építve a programba, ezáltal a teendők és figyelmeztetést igénylő események sem kerülhetnek feledésre.
A beépített címtár kezelő alkalmazás segítségével a raktár tevékenységhez kapcsolódó címadatok is önálló nyilvántartásként tárolhatók, kereshetők, stb.
A tárolt adatok exportálhatók szöveges (TXT) vagy táblázatkezelő (CSV) állományokba, ezzel lehetővé téve a legfontosabb adatok más, külső alkalmazásokban történő további felhasználását.
Az adatállományokról nagyon egyszerűen biztonsági mentés készíthető (egy ZIP tömörítvény állományba), melyet akár jelszóval is lehet védeni. A mentett adatok szintén nagyon egyszerűen visszaállíthatók. Az elvégzett mentési műveletekről napló készül, ez megjeleníthető.
A raktár kezelő program kezelése egyszerű, nem igényel számítástechnikai szakképzettséget. Minden elemhez segítő címke van társítva és az állapotsorban is az elemre vonatkozó információk jelennek meg.
A menüsor alatt ikonos gombok formájában elérhetők a leggyakrabban használt eljárások, így azok egy egérkattintással meghívhatók.

UV-004

Adatlap

Operációs rendszer
Windows
Hálózati jellemző
Nem hálózatos kiadás